Junioren

Hockey is een teamsport. Kinderen leren spelenderwijs om samen te werken in het hockeyveld. In je eentje kun je geen wedstrijd winnen, met elkaar wel. Teambuilding, sportiviteit en respect spelen daarbij een zeer belangrijke rol. Een trainer en coach zijn voorbeeldfiguren die deze begrippen moeten uitdragen. Tenslotte staan de kinderen wekelijks op het hockeyveld om te ‘leren’ en zich steeds verder te ontwikkelen op zowel sportief als sociaal niveau.

Bij HV Myra bieden we voor alle jeugd trainingen en wedstrijden aan vanaf de F-jeugd t/m de A-jeugd. Alle teams trainen minstens twee keer per week. De Top teams trainen vijf keer per twee weken.

Myra Hockey Academy

De Myra Hockey Academy wordt geleid en bemand door professionals die in samenspraak met de TC de jeugdlijn naar een hoger niveau tillen. Daarbij hoort het opleiden en begeleiden van goede, gediplomeerde trainers, ontwikkelen van hoogwaardig trainingsmateriaal, organiseren van workshops en cursussen en nog veel meer. Dit alles met als doel om een goede aansluiting te houden van de jeugdleden naar de senioren en met het stijgende niveau van de rest van hockeyend Nederland. De Myra Hockey Academy bestaat uit Hans Vlek en Erik Koridon. Voor vragen kun je bij hen terecht via [email protected]

Top- en breedteteams

Myra is een vereniging met mogelijkheden voor alle niveaus. Voor de topteams (de 1e en 2e teams van elke categorie) bieden wij een hoogwaardig selectieprogramma. Onze eerstelijnsteams draaien mee in de topklasse of sub-topklasse. Ook voor alle breedteteams is veel aandacht bij Myra.

Klik hier voor Jeugd Hockeyprogramma 1.0
Klik hier voor het Jeugdbeleid HV MYRA teamindeling 1.3

Zaalhockey

Onderdeel van het hockeyprogramma is de zaalhockeycompetitie. Met ingang van seizoen 2016/2017 doen bijna alle 11-tallenteams mee met de zaalhockeycompetitie. Hiervoor wordt een apart bedrag aan contributie in rekening gebracht. Op deze pagina vind je alle uitgebreide informatie over zaalhockey bij Myra.

Klik hier voor Jeugd Beleid HV MYRA Zaalhockey 1.0

TC jeugd

HV Myra heeft een grote en bloeiende jeugd afdeling. De organisatie van de trainingen, de teamindelingen en het jeugdbeleid ligt in handen van de TC jeugd. De TC jeugd bestaat uit een voorzitter, categorieleiders, wedstrijdsecretariaat en de scheidsrechterscommissie en de hockeyschool.

Aanmelden

Wil je komen hockeyen bij Myra? Vul dan het aanmeldformulier op onze website helemaal in. Je komt dan automatisch eerst op de wachtlijst terecht (zie hieronder voor meer informatie). De categorieleider van de betreffende categorie neemt contact met je op als er plek is. Meer informatie over het aannamebeleid vind je op onze website. Uiteraard kun je bij vragen ook altijd via mail contact opnemen met de categorieleiders.

Proefperiode

Bij Myra mag je het hockeyen altijd eerst een maand (kosteloos) proberen. Deze proefperiode gaat automatisch over in een lidmaatschap, tenzij je jezelf voor afloop van de proefperiode afmeldt door een e-mail te sturen naar de ledenadministratie via [email protected]. Tijdens deze proefperiode kun je een aantal keren meetrainen met een team.

Contributie

De contributiebedragen worden jaarlijks vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering. De geldende contributiebedragen worden altijd op de website geplaatst.

Wachtlijst

Voor de meisjes in de F, E en D categorie is er helaas een wachtlijst. Er is (nog) geen wachtlijst voor jongens. Bij plaatsing krijgen kinderen met familie die reeds lid zijn van Myra voorrang.

Meetrainen met Top teams

Als je al lid bent bij een andere vereniging en je wilt graag bij Myra in een van de topteams komen, neem dan contact op met de categorieleider van de betreffende categorie. Hij/zij kan meer informatie geven over de mogelijkheden.

Voor het eerst op hockey?

Jeugdbeleid

Het Jeugdbeleid van HV Myra wordt opgesteld om de keuzes beter uit te kunnen leggen aan Myra leden en ouders van Myra leden. Deze documenten zijn bedoeld om een samenhangend overzicht te geven op de jeugdafdeling van Myra en toe te lichten welke keuzes die daarin zijn gemaakt. Alle documenten op deze site zijn onderdeel van dit jeugdbeleid.

Hieronder vind je alle documenten op een rij: