Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg

Sponsoren

Hoofdsponsor

Acosorb B.V.

Acosorb B.V.


Acosorb is in onder andere de horeca en het bedrijfsleven een gerenommeerde leverancier van akoestisch spuitwerk ten behoeve van geluidsabsorptie en verbetering van de akoestiek.  Casper ter Bille, oprichter van Acosorb, legt uit hun keuze uit

"Ondanks dat wij in Europa en Azië actief zijn, liggen onze ‘roots’ Amstelveen. Wij dragen lokale initiatieven in Amstelveen en regio dan ook een warm hart toe. Toen wij hoorden van de ambities van HV Myra om haar opleidingsprogramma voor de jeugd verder te ontwikkelen waren we snel ‘verkocht’.  Ook Acosorb is continue in ontwikkeling en ook wij hebben grote ambities. Deze gedeelde motivatie - en natuurlijk de passie voor deze leuke teamsport - is wat ons bindt."


Website
Koning de Visspecialist

Koning de Visspecialist


Koning de Visspecialist

Vishandel Koning opende in 1940 haar deuren in de Rembrandtstraat in Amstelveen. Drie generaties Koning dreven de vishandel met hart en ziel en bouwden in zestig jaar tijd aan het begrip 'Vis van Koning' , wat zoveel betekende als Kwaliteit, Versheid en Betrouwbaarheid in vis en visproducten.

Met de verse vis als uitgangspunt is ook een meer culinaire weg ingeslagen. Spannende vishappen en lekkere en unieke bereidingswijzen hebben altijd Jan en Nico's aandacht. Regelmatig trekken ze erop uit om visbeurzen en hoog aangeschreven vishandels te bezoeken, op zoek naar inspiratie en ideeën voor nieuwe gerechten of om op de hoogte te blijven van de laatste marktontwikkelingen. Alle sauzen, marinades en vis-groenten-kruidencombinaties zijn oorspronkelijk en worden zelf gemaakt.

Met Jan en Nico is de sterke naam van Vishandel Koning ook voor de komende generaties in goede handen. Zij en hun team van 17 medewerkers verwelkomen u graag. Ze staan dagelijks klaar om u van een onberispelijk en heerlijk stuk vis te voorzien.

Koning de Visspecialist

Nieuw Loopveld 10

1181 ZK AMSTELVEEN (W.C. Stadshart)

Telefoon: 020 - 6415646

e-mail: [email protected]

www.bestellingaanhuis.nl/koning-de-visspecialist

 


 


Website
New York Pizza

New York Pizza


Informatie over New York Pizza Amstelveen Van der Hooplaan

New York Pizza Amstelveen Van der Hooplaan

New York Pizza Amstelveen staat voor het bezorgen van vers bereide, warme pizza's, pasta’s, salades, bijgerechten en dranken. Als je wilt, kun je jouw bestelling ook zelf afhalen.

Wie weinig tijd heeft en thuis of op het werk toch gezond en vooral heerlijk wil eten, kan terecht bij New York Pizza. Lekker makkelijk, want je hoeft niet zelf een maaltijd te bereiden.

Steeds meer mensen ontdekken dan ook de pizza's en pasta's van New York Pizza: Freakin' Fresh!

New York Pizza Amstelveen biedt een breed assortiment pizza's van topkwaliteit, diverse pasta's en bijgerechten, waarbij het steeds draait om service, snelheid, kwaliteit en gemak. En garantie, want als je pizza niet Freakin’ Fresh is, krijg je zo snel mogelijk een nieuwe thuisbezorgd!

Bestel nu onze heerlijke pizza’s of stel zelf je eigen pizza samen. Eet smakelijk!


Website
Simpel.nl

Simpel.nl


Simpel, de sim-only telecomaanbieder bekend van de reclames met de ‘vingertjes’, is fan van de hockeysport. Het bedrijf, dat meerdere hockeyverenigingen sponsort, wil graag een actieve bijdrage aan leveren aan de bloeiende hockeygemeenschap. Het ondersteunt daarom de komende drie seizoenen de zes jeugd topteams van HV Myra in hun talentontwikkeling. Jasper de Rooij, CEO Simpel, licht toe: 

"Simpel is gepassioneerd van sport, dus wij hoefden niet lang na te denken over het verzoek van de Myra Hockey Academy of we onze naam wilden verbinden aan haar nieuwe jeugdopleidingsplan. Wij willen graag jonge sporters inspireren door gezamenlijk plezier in het spel en mooie teamprestaties. Mensen met elkaar verbinden is belangrijk voor ons. Natuurlijk kan dat met telefoonabonnementen, maar je moet ook op gezette tijdens je telefoon wegleggen om te gaan sporten of genieten van het sportplezier van bijvoorbeeld de jeugd. We kijken enorm uit naar de samenwerking en wensen Myra en haar jeugd veel succes.”


Website

Kleding Sponsor

Brecon Cleanroom Systems

Brecon Cleanroom Systems


De Brecon Groep ontwikkelt en bouwt innovatieve controlled environment concepten, voor het werken in schone lucht en het hiermee voorkomen van contaminatie bij mens of product. Bij alle activiteiten trachten we toegevoegde waarde te creëren voor onze stakeholders, op economisch, sociaal en ecologisch niveau.

Brecon Group
Droogdokkeneiland 7

5026 SP Tilburg
Nederland

Telefoon: +31 (0)76 504 70 80
Fax: +31 (0)76 504 70 89
E-mail: 
[email protected]

www.brecon.nl

 


Website
Cafe de Pub

Cafe de PubWebsite
ClubColors

ClubColors


http://webshop.clubcolors.nl/club/myra/


Website
Vision Makelaars

Vision Makelaars


Zoekt u een makelaar die gedreven is om uw woonwensen te realiseren. Een makelaar met beide benen op de grond die oprechte adviezen geeft. Stelt u persoonlijke aandacht op prijs en heeft u liever een direct aanspreekpunt dan een grote organisatie met iedere keer andere aanspreekpunten? Kies dan voor Vision Makelaars. Servicegericht, op zoek naar het beste resultaat en een luisterend oor voor de wensen van de opdrachtgever.

Wij werken  ook voor vastgoedprofesionals wat aangeeft dat we ons vak verstaan. Daarbij kunt u bij ons ook buiten kantooruren terecht. Graag maken wij een afspraak om met u kennis te maken op een tijdstip  dat voor u uitkomt.

Bel ons 020-3411760 of email ons [email protected]


Website

Horeca Sponsor

Heineken

HeinekenWebsite

Overig Sponsor

Amson & Kolhoff Notarissen

Amson & Kolhoff Notarissen


Welkom bij Amson & Kolhoff Notarissen. Dé Netwerknotaris in Amstelveen. 

 

Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

 

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen.

Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

 

Bij Amson & Kolhoff werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Amstelveen.

 

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van Amson & Kolhoff Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer

notaris zijn.

 

Amson & Kolhoff Notarissen

(020) 543 05 43

Amsterdamseweg 421

1181 BP Amstelveen

[email protected]

www.amsonkolhoff.nl


Website
Brother Nederland

Brother Nederland


Brother International (Nederland) BV 


 Brother startte in 1934 als klein bedrijfje in de stad Nagoya in Japan. De firma, opgericht door de "brothers" Marayoshi en Yitsuichy Yasui, bracht als eerste product een speciale trapnaaimachine voor het naaien van strooien hoeden op de markt. Vandaag de dag produceert Brother onder andere: all-in-one inkjetprinters, zwart-witlaser- en kleurenlaserprinters en all-in-ones, mobiele printers, desktop en mobiele scanners,  donorrol- en laserfaxen, labelprinters, beletteringsystemen en stampcreators. Door dit brede aanbod is Brother uitgegroeid tot een concern met  productiebedrijven en verkoopkantoren verspreid over de hele wereld.
 
 


Website
BTC Teleconsult

BTC Teleconsult


BTC Teleconsult is momenteel de grootste onafhankelijke zakelijke adviseur op telecomgebied.

Wij bieden toekomstgerichte/ -bestendige oplossingen, het gemak en de flexibiliteit van alle telecommunicatie bij één partner en vakkundig advies gedurende de samenwerking.

Zo is BTC Teleconsult al sinds 1990 dé onafhankelijke autoriteit en consultant voor alle oplossingen binnen de telecommarkt op het gebied van vaste en mobiele telefonie, voor spraak en data.
 


Website
Coop Supermarkt

Coop Supermarkt


van der Hooplaan 180
1185 GK Amstelveen
Nederland

Tel. 020-3451770


Openingstijden

   

Maandag t/m Zaterdag        08:00 - 21:00 

Zondag                                12:00 - 20:00


Website
Da Vinci IJssalon

Da Vinci IJssalon


Beste ijsliefhebber,

Momenteel zijn wij gesloten voor onze winterstop.


9 Maart 2019

starten wij weer met het nieuwe seizoen

en

hebben we weer een aantal nieuwe smaken voor u bedacht!

 

IJssalon Da Vinci
Lindenlaan 145
1185 LGAmstelveen

Tel. 020-6400378
020-6400378


Website
Gentlemen`s Place

Gentlemen`s Place


Onze missie
Wij stylen jou als man graag op een persoonlijke en aangename manier zodat je zowel in je privé als zakelijke leven met zelfvertrouwen goed voor de dag komt. Klasse en stijl, maar wel betaalbaar.

Kledingstijlen

Casual | Smart casual | Pakken

Gentlemen’s Place is one-stop specialist in kwalitatieve pakken, overhemden, jasjes, broeken, schoenen en accessoires.

GP Amsterdam Zuidas: Arnold Schönberglaan 7, 1082 MJ Amsterdam (naast restaurant Nine)
Openingstijden maandag t/m vrijdag 10:00 - 19:00u. Hiernaast 24/7 open op afspraak!

GP Aalsmeer:  Zijdelstraat 64, 1431 EE  Aalsmeer (centrum) Openingstijden: maandag 12:00 - 18:00, dinsdag t/m donderdag 10:00 - 18:00, vrijdag 10:00 - 21:00 en zaterdag 10:00 - 17:00 uur. 

Telefoon: 0297-767060


Website
Het Fietshuys

Het Fietshuys


Het Fietshuys is nu open in Stadshart Amstelveen!

Wij hebben een super mooie winkel van ruim 400m2 aan de buitenkant van winkelcentrum Amstelveen. U vindt ons naast De Bijenkorf en aan de zijkant van de bibliotheek.

Het Fietshuys wordt gekenmerkt door aandacht, gastheerschap en een quick fix voor snelle reparaties.

In de ruime winkel in Stadshart Amstelveen is ook een breed assortiment aan kwaliteitfietsen, bakfietsen en elektrische fietsen te koop van bekende merken als BSP, AGU, VYDZ, KLEVER, QWIC, MERIDA, UNION en RIH.

Op zoek naar een nieuwe fiets of vakkundige reparatie? Bij Het Fietshuys staat de koffie voor je klaar.

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 18:00


Website
Jeroen de Jong

Jeroen de Jong


Studio JEROENDEJONG is meer dan de persoon Jeroen de Jong. Het is een dynamisch bedrijf dat voor elk project de specialisten betrekt die nodig zijn.

Van creatieve architecten, vormgevers en stylisten tot ervaren communicatiespecialisten en pragmatische projectmanagers. Onder de bezielende leiding van Jeroen de Jong ontwikkelen we niet alleen aansprekende concepten en creatieve ontwerpen.

Wij zorgen ook dat u tijdens het hele proces, van oriëntatie tot realisatie, absoluut geen zorgen hebt. We bewaken het budget en de planning, maken u deelgenoot van het proces en houden u op de hoogte van de voortgang.

      www.jeroendejong.nl


Website
Kemp Installaties

Kemp InstallatiesWebsite
Langblok Advocaten

Langblok Advocaten


 

Wij zijn uw advocaat Arbeidsrecht & Privacyrecht. Als advocatenkantoor bieden wij bedrijven en werknemers ondersteuning bij het opstellen van arbeidsrechtelijke documenten, arbeidsongeschiktheid, arbeidsconflicten, reorganisaties, ontslag en  privacy vraagstukken (AVG). Langblok advocaten Arbeidsrecht & Privacyrecht is gevestigd in Amstelveen en heeft een extra bezoekadres in Hilversum. Zowel in Amstelveen als Hilversum kunt u terecht voor een afspraak. Ook kunnen wij naar u toekomen. Onze cliënten bevinden zich door heel Nederland


Bouwerij 4a
1185 XXAmstelveen
T 020 753 17 71
F 020 753 17 72
M 06 36 03 72 01
E [email protected]
www.langblok.nl

 


Website
Lionshome

Lionshome


Alles voor mijn prachtige thuis

LionsHome is een online portaal dat volledig draait om prachtig wonen. Onze missie is om hen te helpen die net zo van een mooi huis houden als wij, om een comfortabel en fijn thuis te creëren.

Met meer dan 1 miljoen maandelijkse gebruikers in 8 verschillende landen is LionsHome nu een van de meest vooraanstaande Europese Home & Living portalen.

www.lionshome.nl


Website
Mean Well Europe BV

Mean Well Europe BV


Mean Well is specialist in AC-DC power supplies, DC-AC inverters & DC-DC converters: LED drivers, Medical Power supplies and Din Rail Power supplies.
 


Website
Medisch Centrum IBIS

Medisch Centrum IBIS


Welkom

Blessure, fysieke klachten of revalidatie nodig na een operatie...

Actief revalideren

 zowel fysiek als met mentale positieve attitude 

Ons professioneel - resultaat gericht (para)medisch TEAM van fysiotherapeuten e.a.,

zorgt voor optimale resultaten binnen ultra & innovatieve moderne faciliteiten

 

Zowel avond als weekend behandelmogelijkheden:

op werkdagen - avonden tot 22:00 uur 

Zaterdag & Zondag tot 17:00 uur

fysiotherapie & revalideren

020-6405026


Website
Merkelijkheid

Merkelijkheid


Ook op zoek naar een marketingbureau
dat ervoor zorgt dat het in orde komt?

Succesvolle marketing bestaat uit een aantal ingrediënten.

Veel bureaus verkopen primair ‘creativiteit’, terwijl Merkelijkheid deze creativiteit ziet als een basisvoorwaarde. Andere ingrediënten zoals de merkidentiteit, proces- en projectmanagement worden vaak onderbelicht. Door juist hierop in te zetten, boeken wij succes na succes.

Merkelijkheid begrijpt dat jij primair behoefte hebt aan een bureau dat ervoor zorgt dat het in orde komt, ruim voor het verstrijken van de deadline.

Merkelijkheid

 

+31 (0)20 854 0188
[email protected]

 


Website
Netjes Beheer

Netjes Beheer


Adres

Bezoekadres:
Eiger 1
1186 ED Amstelveen

Postadres:
Postbus 2204
1180 EE Amstelveen

Openingstijden:
maandag tot en met donderdag 08.30 - 17.00
vrijdag 08.30 - 15.00


Website
OG Advocaten

OG Advocaten


OG advocaten adviseert en procedeert onder meer over :

  • Huurovereenkomsten en koopovereenkomsten voor bedrijfsruimte en woonruimte
  • Huurprijswijziging, indeplaatsstelling, voorkeursrecht, koopopties, afwijkende bedingen, medehuur, onderhuur, dringend eigen gebruik, renovatie, non conformiteit
  • Erfpacht, erfdienstbaarheden, opstal, splitsing, appartementsrechten, VVE, mandeligheid, burenrecht
  • Beroepsaansprakelijkheden makelaars, notarissen, advocaten

OG advocaten begeleidt vastgoedtransacties en werkt daarbij samen met fiscalisten, notarissen, makelaars en advocaten.

OG advocaten werkt voorts nauw samen met specialisten op  andere rechtsgebieden.

www.ogadvocaten.nl

T + (0)20 3547581


Website
Skischool Amstelveen

Skischool Amstelveen


Open Dag aanbieding

Op zondag 9 september 2018 (tussen 10.00 en 17.00 uur) openen wij het nieuwe wintersportseizoen met een Open Dag. Het wordt natuurlijk weer erg gezellig. Kom kijken naar de leuke demonstraties van onze ski- en snowboardleraren.

Onze unieke Open Dag Actie (alleen geldig op de Open Dag):

Bij aanschaf van een 10-lessenkaart:

– 2 lessen gratis (12 lessen voor de prijs van 10) voor vaste klanten en ook voor nieuwe klanten*
*Vanwege de opening van onze nieuwe, tweede skibaan.
*De lessen van deze leskaart kun je opnemen tot uiterlijk 31-12-2018.

De Open Dag Actie is echt alleen geldig op de Open Dag. Deze actie kun je natuurlijk niet laten lopen dus, kun je niet komen, stuur dan gewoon iemand anders in jouw plaats die voor jou de leskaart aanschaft.

Let op: Na de Open Dag is de speciale "Open Dag 12 lessenkaart” niet meer verkrijgbaar!


Website
Solar Totaal Advies

Solar Totaal Advies


Solar Totaal Advies

Solar Totaal Advies werkt met de beste kwaliteit zonnepanelen en gecertificeerde installateurs. Hierdoor garanderen we u het hoogst haalbare rendement en bent u verzekerd van een perfecte installatie. Wist u dat uw zonnepanelen al in 1 dag geplaatst kunnen worden? Zonnepanelen zijn (zelfs zonder subsidie) zeer rendabel. Op dit moment kunt u nog gebruik maken van de BTW-teruggave regeling, waarbij u 21% van de aanschafwaarde en installatiekosten terug kunt ontvangen. Solar Totaal Advies legt het u uit en neemt graag alle administratieve handelingen van u over.

Solar Totaal Advies B.V.

Telefoon: 020-8230176         

[email protected]

www.solartotaaladvies.nl


Website
Soliede Opleidingen B.V.

Soliede Opleidingen B.V.


Soliede ontzorgt al 10 jaar in bedrijfshulpverlening en veiligheid

Sinds de oprichting in 2006 blijft Soliede voorlopen in de ontwikkeling van praktijkgerichte opleidingen, overzichtelijke procedures en procesbeschrijvingen, kwalitatief hoogwaardige BHV-middelen en nauwkeurige uitvoering van controle en beheerstaken. Ons team van 9 medewerkers en 35 freelancers ontzorgt en helpt de klanten om "in control" te komen over de veiligheidsprocessen binnen de organisatie. Onze passie ligt in het organiseren en communiceren, zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun eigen werkterrein en weten dat ze geen onnodig risico lopen op het gebied van veiligheid en voldoen aan de arbo-wetgeving.

Soliede biedt oplossingen voor zowel kleine als grote organisaties en we passen onze dienstverlening aan naar het risicogebied en de behoefte van de klant. Ons team is getraind om vanuit de klant te denken en de wetgeving in simpele bewoordingen voor te leggen. Wij organiseren, controleren en faciliteren hetgeen waar u niet aan toe komt. Onze ervaring en kennis worden ten volle voor de klanten ingezet en we zullen nooit meer rekenen dan absoluut noodzakelijk om u deze dienstverlening te blijven bieden.

Soliede is uw partner op het gebied van bedrijfsveiligheid. Kijk voor ons volledige aanbod op www.soliede.nl


Website
Sportcentrum VU

Sportcentrum VU


Universitair Sportcentrum VU brengt mensen bij elkaar, wil het beste eruit halen en daarmee onvergetelijke ervaringen realiseren. Dat doen we inmiddels al bijna een halve eeuw lang.


 Universitair Sportcentrum VU is vanwege de binding met de Vrije Universiteit een plek waar natuurlijk veel VU-studenten en VU-medewerkers sporten. Maar een groot deel van ons ledenbestand bestaat ook uit mensen die geen directe binding hebben met de universiteit.

Contactgegevens
Universitair Sportcentrum VU       
Uilenstede 100
1183 AM Amstelveen
T. 020 598 50 90
E. [email protected]
I. www.sportcentrumvu.nl


Website
Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen


Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote, bekende namen zoals de Bijenkorf, Zara, Massimo Dutti, G-Star Women, Van Gils, Starbucks en Superdry. Maar er zijn ook diverse boetiekjes en vernieuwende concepten zoals het eerste Bose Experience Centre in Nederland en een Nespresso Boutique.
 
Zowel 2013 als 2015 is Stadshart Amstelveen door de Winkelcentrum Kwaliteitsmonitor uitgeroepen tot 'Beste winkelcentrum van Nederland'. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Naast de vele winkels is er een uitgebreid aanbod aan horeca en cultuur, zoals P60, Schouwburg Amstelveen, Cinema Amstelveen en het Cobramuseum. Stadshart Amstelveen is elke zondag geopend.


Website
WestConnect

WestConnect


Westconnect   Cloud experts

[email protected]

+31 (0) 20 303 10 30

 

 


Website
Yellowbrick

Yellowbrick


Wat is bricken?
Mobiel parkeren is het starten en stoppen van de parkeertijd. Dit kan op 3 manieren; door te bellen met ons 088-nummer en het menu te volgen, door onze app te gebruiken of online via Mijn Yellowbrick. Aan jouw kenteken ziet handhaving dat je met ons parkeert. Je betaalt achteraf aan ons via automatische incasso of creditcard. Jij ontvangt alle transacties in 1 overzicht, met btw-specificatie. Dat is makkelijk declareren.  

 

Wat levert Yellowbrick op?
Met Yellowbrick bespaar je op de parkeerkosten omdat je alleen betaalt voor jouw werkelijke parkeertijd. En parkeerboetes voorkomt. Veel slimmer parkeren dus. Registreren kost eenmalig €10. Dit is incl. 1 transponderkaart voor achter je ruit en 1 P+ pas om bij Q-Park te parkeren.

 

Hier lees je wat je per parkeertransactie betaalt. Je zit niet vast aan een abonnement dus parkeer je niet, betaal je ook niet.

 

Bricken kan bijna overal
Bricken kan al in meer dan 135 gemeentes. We bieden verschillende parkeervormen aan voor particulier en zakelijk: op straat, garageparkeren, P+R parkeren en Schipholparkeren. Bricken kan vast ook bij jou in de buurt.

 

Dat wil ik ook!

 


Website

Instagram