Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg

Sponsoren

Hoofdsponsor

Acosorb B.V.

Acosorb B.V.


Acosorb is in onder andere de horeca en het bedrijfsleven een gerenommeerde leverancier van akoestisch spuitwerk ten behoeve van geluidsabsorptie en verbetering van de akoestiek.  Casper ter Bille, oprichter van Acosorb, legt uit hun keuze uit: 

"Ondanks dat wij in Europa en Azië actief zijn, liggen onze ‘roots’ Amstelveen. Wij dragen lokale initiatieven in Amstelveen en regio dan ook een warm hart toe. Toen wij hoorden van de ambities van HV Myra om haar opleidingsprogramma voor de jeugd verder te ontwikkelen waren we snel ‘verkocht’.  Ook Acosorb is continue in ontwikkeling en ook wij hebben grote ambities. Deze gedeelde motivatie - en natuurlijk de passie voor deze leuke teamsport - is wat ons bindt."


Website
Officez

Officez


 

Direct aan de slag in uw eigen flexibele werkruimte
Klein of middelgroot, starter, zzp’er of internationale organisatie; iedereen kan comfortabel werken in de flexibele kantoorruimtes van OfficeZ. De werkruimtes variëren in grootte en kunnen al vanaf 1 persoon gehuurd worden. En groeit uw bedrijf, dan groeit OfficeZ gewoon met u mee. U kunt direct aan de slag met een mooie mix van inspirerende bedrijven om u heen.

Ieder OfficeZ pand is altijd van alle gemakken voorzien. Van een receptie, koffiehoek en bedrijfsrestaurant tot professionele, volledig ingerichte vergaderruimtes. Een perfecte plek om te werken, te netwerken, te groeien en uw gasten in stijl te ontvangen.

Onze stijlvolle kantoorpanden op verschillende locaties door heel Nederland:

 • Amstelveen (meerdere locaties)
 • Amsterdam (meerdere locaties)
 • Arnhem
 • Badhoevedorp
 • Bunnik
 • Heemstede
 
Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over een van onze locaties? Neem dan nu contact met ons op:

T: 020 453 31 35

 


Website
Rijsterborgh

Rijsterborgh


Rijsterborgh Makelaars bestaat sinds 1970. Ons kantoor is gevestigd in Amstelveen. Met onze gedrevenheid en kennis van de markt hebben we inmiddels vele klanten naar tevredenheid kunnen bedienen. We opereren op de landelijke markt als specialisten in de verkoop en de verhuur van woningen. Ook voor het beheer van uw bedrijfshuisvesting bent u bij Rijsterborgh aan het juiste adres.

Met onze flexibele aanpak en onze kennis van de regio, de woningmarkt en de wensen van onze cliënten zijn we in staat vraag en aanbod goed op elkaar aan te laten sluiten. Dat deze aanpak werkt blijkt onder meer uit de langdurige relatie die we met veel onze klanten hebben opgebouwd.

Landelijk specialist
Rijsterborgh Makelaars is een bekende naam op de landelijke woningmarkt. Wij hebben specialisten in elke regio. Dit zien wij als voorwaarde om vraag en aanbod op de beste manier op elkaar af te stemmen.

Ervaring en vernieuwing
Onze veertigjarige ervaring stelt ons in staat optimaal te opereren op de huidige markt. Deze vraagt om scherpte en visie. Maar ook om vernieuwing. Wij willen en blijven ons continu ontwikkelen.

De perfecte woning
Als gedreven makelaars trekken we voor onze cliënten alle registers open. Altijd. Onze aanpak is persoonlijk, gedreven en betrokken. Wij kennen de wensen van onze cliënten en we kennen de markt. Zo kunnen wij ons richten op het vinden van de perfecte woning.


Website

Clubsponsor

BETONmonteur BV

BETONmonteur BV


Voor het laten herstellen van betonschades aan uw woning of complex bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook bij het oplossen van kelderlekkages, problemen met optrekkend vocht of een koudebrug probleem heeft u in BETONmonteur een ervaren partner gevonden.

BETONmonteur voert niet alleen betonreparaties uit.Wij renoveren voor VvE’s, vastgoed beheerders, aannemers en particulieren. Hiervoor zijn diverse oplossing inzetbaar. Bezoek onze site balkon renovatie voor meer informatie over onze balkon monteur.

BETONmonteur, wij doen meer met beton.


Website
Da Vinci IJssalon

Da Vinci IJssalon


IJssalon Da Vinci

Lindenlaan 145

1185 LG Amstelveen

Tel. 020-6400378Website
Mean Well Europe BV

Mean Well Europe BV


Mean Well is specialist in AC-DC power supplies, DC-AC inverters & DC-DC converters: LED drivers, Medical Power supplies and Din Rail Power supplies.
 


Website
New York Pizza

New York Pizza


Informatie over New York Pizza Amstelveen Van der Hooplaan

New York Pizza Amstelveen Van der Hooplaan

 

New York Pizza Amstelveen staat voor het bezorgen van vers bereide, warme pizza's, pasta’s, salades, bijgerechten en dranken. Als je wilt, kun je jouw bestelling ook zelf afhalen.

Wie weinig tijd heeft en thuis of op het werk toch gezond en vooral heerlijk wil eten, kan terecht bij New York Pizza. Lekker makkelijk, want je hoeft niet zelf een maaltijd te bereiden.

Steeds meer mensen ontdekken dan ook de pizza's en pasta's van New York Pizza: Freakin' Fresh!

New York Pizza Amstelveen biedt een breed assortiment pizza's van topkwaliteit, diverse pasta's en bijgerechten, waarbij het steeds draait om service, snelheid, kwaliteit en gemak. En garantie, want als je pizza niet Freakin’ Fresh is, krijg je zo snel mogelijk een nieuwe thuisbezorgd!

Bestel nu onze heerlijke pizza’s of stel zelf je eigen pizza samen. Eet smakelijk!

 


Website
Plus Supermarkt

Plus Supermarkt


Van der Hooplaan 180

1185 GK Amstelveen

Nederland

Tel. 020-3451770Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag          08:00 - 21:00 

Zondag                                12:00 - 20:00 


Website
Toplenzen

Toplenzen


AL 20 JAAR DE ONLINE CONTACTLENZENSPECIALIST

"Contactlenzen zijn slechts het product wat wij leveren. De echte waarde van ons bedrijf is de kwaliteit van onze dienstverlening” Marc Onland, General Manager Toplenzen

Toplenzen is sinds 2001 al actief in de online verkoop van contactlenzen en vloeistoffen in binnen en buitenland. Ons bedrijf onderscheidt zich ten opzichte van opticiens en online concurrenten door niet alleen een scherpe prijs te bieden, maar ook door een team van optometristen die assistentie verlenen aan ons Toplenzenteam. Hierdoor betaaljeniet alleen een goede prijs, maar kunjeer ook van op aan dat Toplenzen garant staat voor kwalitatief hoogwaardige oogzorg.

Groenhof Optiek

De onderneming achter Toplenzen is Groenhof Optiek in Amstelveen en is al 40jaar gespecialiseerd in Optometrie. Toplenzen kan daarom altijd om advies vragen als het gaat om een inhoudelijke vraag. Door deze ondersteuning kun jeervan op aan dat jeniet zomaar bij een contactlenzen webshop bestelt, maar bij een internetbedrijf dat werkelijk kennis heeft vanogen en contactlenzen.

Oogzorg "goed gezien”

De aankoop van contactlenzen gaat via Toplenzen snel en gemakkelijk. Naast het leveren van de scherp geprijsde contactlenzen, staat goede oogzorg bij ons centraal. Bij Toplenzen kan men de Nationale Contactlens Controlebon aanschaffen en hiermee betalen voor een Contactlenscontrole bij meer dat 250 opticiens in Nederland.Bestelalleen contactlenzen die jenaar tevredenheid draagt en hebtlaten aanmeten door een Contactlensspecialist of Optometrist.


ONS ADRES: TOPLENZEN.NL


Website
Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid


Win-win voor jou én de club 

Heb jij al nagedacht over je zorgverzekering voor volgend jaar?  Myra heeft een samenwerking met Zorg en Zekerheid, waardoor jij als lid 7% korting krijgt op de meeste aanvullende zorgverzekeringen (= AV).? Bij de ‘AV-Gemak Regio’ krijgen verzekerden van 18 jaar en ouder € 25,- van de contributie vergoed. En bij de ‘AV-Gezzin’ krijgen verzekerden onder de 18 jaar € 50,- van hun contributie vergoed. 

De club ontvangt -naast een flinke startvergoeding- voor een nieuwe verzekerde klant € 50,- en € 10,- voor elke overstappende bestaande Zorg en Zekerheid klant.  

Overstappen kan tot en met 31 december 2023, en levert niet alleen jou, maar ook de club voordeel op! Ga naar http://www.zorgenzekerheid.nl/sportclub. 

Extra leuk 

Zorg en Zekerheid verloot een gratis jaarlidmaatschap onder de nieuwe verzekerden die via de aan de actie deelnemende sportclubs zijn overgestapt. De winnaar wordt in maart 2024 bekend gemaakt. 

Bereken je premie en sluit af! 

Hoe dat precies zit, lees je op http://www.zorgenzekerheid.nl/sportclub. Daar bereken je ook je premie en kun je direct en makkelijk een verzekering afsluiten. Als je nu bij een andere zorgverzekeraar zit, zegt Zorg en Zekerheid je contract bij die verzekeraar voor je op. Daar hoef je zelf dus niets voor te doen!  

Via deze pagina kun je ook je bestaande verzekering bij Zorg en Zekerheid overzetten naar de collectiviteit van je club. Scroll daarvoor naar rechts onderaan de pagina, onder het kopje ‘Ben je al bij ons verzekerd?’. 


Website

Reclamebord Sponsor

Amson & Kolhoff Notarissen

Amson & Kolhoff Notarissen


Welkom bij Amson & Kolhoff Notarissen. Dé Netwerknotaris in Amstelveen. 

Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen.

Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Bij Amson & Kolhoff werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Amstelveen.

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van Amson & Kolhoff Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.


Amson & Kolhoff Notarissen

(020) 543 05 43

Amsterdamseweg 421

1181 BP Amstelveen


www.amsonkolhoff.nl


Website
Brommer BV

Brommer BV


Bij Brommer moet het goed!!

‘Het moet goed!’, zei Herman Brommer toen hij in 1966 loodgietersbedrijf Brommer B.V. oprichtte.
Nu, 50 jaar later, is dat nog steeds het motto van ons familiebedrijf. Of we nu een dak renoveren, een lekkage verhelpen of een complete badkamer plaatsen, wij staan voor niets minder dan de beste kwaliteit.

Wij kunnen alles voor u regelen: van sanitair en riolering tot CV-ketels en dakbedekking. Daarnaast beschikken we over een prachtige badkamer showroom.
Van alle markten thuis dus. Particulieren, woningbouwverenigingen, VVE-beheerders, makelaars, scholen en verzorgingstehuizen in Amstelveen en omstreken vertrouwen op onze expertise en service. Nu en de komende 50 jaar.

Naast dat de fa. Brommer BV Myra sponsort heeft het ook een overeenkomst met onze Stichting Hockeypark Myra, voor het onderhoud aan het clubhuis.

Voor meer informatie


Website
Het Fietshuys

Het Fietshuys


Het Fietshuys is nu open in Stadshart Amstelveen!

Wij hebben een super mooie winkel van ruim 400m2 aan de buitenkant van winkelcentrum Amstelveen. U vindt ons naast De Bijenkorf en aan de zijkant van de bibliotheek.

Het Fietshuys wordt gekenmerkt door aandacht, gastheerschap en een quick fix voor snelle reparaties.

In de ruime winkel in Stadshart Amstelveen is ook een breed assortiment aan kwaliteitfietsen, bakfietsen en elektrische fietsen te koop van bekende merken als BSP, AGU, VYDZ, KLEVER, QWIC, MERIDA, UNION en RIH.

Op zoek naar een nieuwe fiets of vakkundige reparatie? Bij Het Fietshuys staat de koffie voor je klaar.

Maandag         12:00 - 18:00
Dinsdag           09:00 - 18:00
Woensdag        09:00 - 18:00
Donderdag       09:00 - 21:00
Vrijdag             09:00 - 18:00
Zaterdag          09:00 - 18:00
Zondag            12:00 - 18:00


Website
Jeroen de Jong

Jeroen de Jong


Studio JEROENDEJONG is meer dan de persoon Jeroen de Jong. Het is een dynamisch bedrijf dat voor elk project de specialisten betrekt die nodig zijn.

Van creatieve architecten, vormgevers en stylisten tot ervaren communicatiespecialisten en pragmatische projectmanagers. Onder de bezielende leiding van Jeroen de Jong ontwikkelen we niet alleen aansprekende concepten en creatieve ontwerpen.

Wij zorgen ook dat u tijdens het hele proces, van oriëntatie tot realisatie, absoluut geen zorgen hebt. We bewaken het budget en de planning, maken u deelgenoot van het proces en houden u op de hoogte van de voortgang.


Website
Netjes Beheer BV

Netjes Beheer BV
 

Netjes Beheer bestaat al ruim 70 jaar en is gevestigd in Amstelveen, op de hoek Sportlaan – Beneluxbaan.

Wij verhuren woningen, appartementen en garages. Op de website www.hureninamstelveen.nl staat ons aanbod in Amstelveen.

Bowling de Kegel, Grand Hotel Amstelveen en Nationaal Tennis Centrum de Kegel zijn allen gevestigd op Park de Kegel aan de Bovenkerkerweg.
Zij zijn te vinden op:

www.bowlingdekegel.nl

www.grandhotelamstelveen.nl

www.ntcdekegelamstelveen.nlWebsite
Sportcentrum VU

Sportcentrum VU


SPORTEN BIJ SPORTCENTRUM VU, EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

Sportcentrum VU brengt mensen bij elkaar. We willen het beste eruit halen en daarmee onvergetelijke ervaringen realiseren. Dat doen we inmiddels al bijna een halve eeuw lang. Door de binding met de Vrije Universiteit sporten veel VU-studenten en VU-medewerkers bij Sportcentrum VU. Een groot deel van ons ledenbestand bestaat echter ook uit mensen zonder deze binding. Buurtbewoners uit Amstelveen en bedrijven uit de omgeving zijn ook meer dan welkom.

ALLERBESTE KWALITEIT EN BEGELEIDING BIJ SPORTCENTRUM VU

Om die onvergetelijke ervaringen te realiseren staan de volgende waarden centraal: kwaliteit, aandacht, kennis en plezier. Wij willen de allerbeste kwaliteit en begeleiding bieden, op elk niveau. Door de hechte verbinding met wetenschap en vooral bewegingswetenschap zijn we hier ook toe in staat. Zo begeleiden we met net zoveel aandacht en plezier één individuele sporter die twee keer per week fitnesst, als de roeiers die mikken op Olympisch goud in 2020. Onze instructeurs begrijpen perfect dat elke prestatie een doorbraak is. Maar ook dat elke doorbraak voor ieder persoon verschillend kan zijn.


Website
van Dijke afvalcontainers

van Dijke afvalcontainers


Container huren bij Van Dijke Afvalcontainers

Sinds 2020 zijn de ijzeren afval-rolcontainers achter het clubhuis van hv MYRA verdwenen. Daarvoor in de plaats ingegraven containers van van Dijke. Minder rommel, minder zwaar werk en vooral fraai.

Bij vandijkeafvalcontainers.nl kunt u terecht voor het huren van een rolcontainer, afzetcontainer, ondergrondse container. U kunt een rolcontainer huren voor bijvoorbeeld de inzameling van Restafval, Papier/Karton en/of Archief vernietiging. Van Dijke is de full-service afvalinzamelaar met een vernieuwende kijk op afvalinzameling en verwerking.

De voordelen van Van Dijke Afvalcontainers op een rijtje:

 • Kosteloos wijzigen
 • Totaal pakket korting
 • Diensten op maat
 • Full service afvalmanagement
 • Online uw afvalkosten registratie
 • Professionele klantenservice


Waarom van Dijke?

1000+ tevreden klanten

Full-Service

Duurzaam OndernemenTelefonisch bestellen

Bel 076-7620006

Op werkdagen van 07:00 tot 18:00uur


Website
Zeldenrijk Groenvoorziening BV

Zeldenrijk Groenvoorziening BV


GROENPROJECTEN

Zeldenrijk groenvoorziening is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van groot- en kleinschalige groenprojecten voor bedrijven en particulieren. Denk hierbij aan:
 • Landschapsonderhoud
 • Boomverzorging
 • Beschoeiingen
 • Aanlegsteigers
 • Bruggen
 • Projectbestrating
 • Hekwerken
 • Schuttingen
 • Voorkomende hoveniers werkzaamheden als: aanleg én onderhoud van terrassen, tuinvloeren, paden, opritten en sierbestrating.

DUURZAAM

Duurzaamheid staat bij Zeldenrijk Groenvoorziening hoog in het vaandel. Als ondernemer in het groen werken wij dan ook op verschillenden manieren aan het behoud van de natuur, door:
 • Het gebruik van zonnepanelen waardoor wij zelfvoorzienend zijn
 • Gebruik te maken van elektrische motorzagen
 • Het versnipperen van houttakken voor de biomassa
 • Delen van damwanden her te gebruiken (deel boven de waterlijn wordt vervangen, onderste deel blijft staan)
 • Het scheiden van groenafval en (bouw)materialen bij een project
 • In het bezit te zijn van diverse, hoog aangeschreven kwaliteitscertificaten.
Kortom al onze projecten worden milieu verantwoord en duurzaam uitgevoerd.

Maak kennis met Nico Zeldenrijk Groenvoorziening


Website

Teamsponsor

Loogman Tanken en Wassen B.V.

Loogman Tanken en Wassen B.V.


Erkend duurzaam

We zijn met onze wasstraten een officieel Erkend Duurzaam bedrijf en hebben ook t/m 2021 het certificaat Erkend Duurzaam Plus ontvangen van de BOVAG. Hiermee voldoen we aan de laatste richtlijnen op het gebied van o.a. bedrijfsvoering, milieubeleid en energiebeleid.

Erkend Duurzaam voor jou als klant

Wat merk je nu als klant bij je bezoek aan onze wasstraat van ons Erkend Duurzaam certificaat? Zodra je bij de wasstraat komt begint bijvoorbeeld de energiebesparing al. We geven je auto namelijk geen warme douche maar gewoon lekker verfrissend koud water. In combinatie met onze biologisch afbreekbare producten wordt hij daar namelijk net zo schoon van. De waterverneveling uit onze showbogen en dosators kunnen we met een gerust hart aanzetten want we voldoen helemaal aan de legionellawet en regelgeving. De aanwezige doseersystemen zorgen ervoor dat een kleine bolide met minder shampoo wordt ingezeept dan een grote auto. Geen onnodige productverspilling dus. Na de wasbeurt wordt het gebruikte water gezuiverd zodat we het weer kunnen hergebruiken. Al het vuil van je auto zoals olie- en benzineresten vangen we op en wordt door een gecertificeerd bedrijf afgevoerd. De vloeistofdichte vloeren voorkomen tevens dat er vervuilde vloeistoffen in de bodem of het grondwater terecht komen. En wist je dat een vernuftig staaltje techniek ervoor zorgt dat de wasstraatapparatuur ook echt alleen maar aangaat als er een auto langs de sensoren gaat? Dit hebben we ook toegepast op de verlichting in onze ruimtes waarbij er niet continu mensen aanwezig zijn. Spaarzaam met energie dus. Als klant ben je dus ook duurzaam bezig als je je auto bij ons laat wassen.

Lokale ondersteuning

We hechten veel waarde aan de maatschappelijke betrokkenheid met onze regio, ondernemers en inwoners. Zo hebben we een speciaal sponsorprogramma voor lokale sportverenigingen en hebben lokale ondernemers altijd een streepje voor bij ons. Meer weten over ons sponsoringsprogramma? Klik dan hier.

Welzijn medewerkers

Daarnaast hebben wij als werkgever ook aandacht voor het welzijn van onze medewerkers door ze een veilige werkomgeving, goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Hierdoor zijn we samen in staat jou een goed en kwalitatief product te leveren.


Website
TaxConnection

TaxConnectionTaxConnection is een boutique van ervaren belasting specialisten. Wij richten ons op (groot) MKB met complexe fiscale problemen en/of internationale activiteiten. Naast theoretisch adviseren helpen wij onze cliënten ook met de implementatie en bijbehorende juridische documentatie. Wij zijn ondernemend en denken graag praktisch mee.


Website

Horeca Sponsor

Heineken

HeinekenWebsite

Kleding Sponsor

Hockey District

Hockey District


Hockey District is opgericht in 2015!

Na 7 jaar zijn we inmiddels een winkel die niet meer weg te denken is in de hockeymarkt. We zijn de enige speciaalzaak die ook op zondag geopend is waardoor we gevonden worden door klanten vanuit het hele land.

De eerste 2 jaar hadden we nog geen hockeyclubs aan de winkel verbonden maar met 7 hockeyclubs uit groot Amsterdam zijn we een van de grootste hockeyspeciaalzaken geworden van Nederland.

Is het een bitje of is het een startende hockeyer we ontvangen iedereen met even veel plezier en adviseren graag. Ons ruime assortiment A-merken zorgen ervoor dat iedere hockeyer goed voor de dag kan komen op het hockeyveld.

We zien jullie graag in de winkel of online.

Met vriendelijke groet

Emile Stol


Website

Hoofdsponsors

Instagram