Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg

Sponsoren

Hoofdsponsor

Acosorb B.V.

Acosorb B.V.


Acosorb is in onder andere de horeca en het bedrijfsleven een gerenommeerde leverancier van akoestisch spuitwerk ten behoeve van geluidsabsorptie en verbetering van de akoestiek.  Casper ter Bille, oprichter van Acosorb, legt uit hun keuze uit

"Ondanks dat wij in Europa en Azië actief zijn, liggen onze ‘roots’ Amstelveen. Wij dragen lokale initiatieven in Amstelveen en regio dan ook een warm hart toe. Toen wij hoorden van de ambities van HV Myra om haar opleidingsprogramma voor de jeugd verder te ontwikkelen waren we snel ‘verkocht’.  Ook Acosorb is continue in ontwikkeling en ook wij hebben grote ambities. Deze gedeelde motivatie - en natuurlijk de passie voor deze leuke teamsport - is wat ons bindt."


Website
Mean Well Europe BV

Mean Well Europe BV


Mean Well is specialist in AC-DC power supplies, DC-AC inverters & DC-DC converters: LED drivers, Medical Power supplies and Din Rail Power supplies.
 


Website
New York Pizza

New York Pizza


Informatie over New York Pizza Amstelveen Van der Hooplaan

New York Pizza Amstelveen Van der Hooplaan

New York Pizza Amstelveen staat voor het bezorgen van vers bereide, warme pizza's, pasta’s, salades, bijgerechten en dranken. Als je wilt, kun je jouw bestelling ook zelf afhalen.

Wie weinig tijd heeft en thuis of op het werk toch gezond en vooral heerlijk wil eten, kan terecht bij New York Pizza. Lekker makkelijk, want je hoeft niet zelf een maaltijd te bereiden.

Steeds meer mensen ontdekken dan ook de pizza's en pasta's van New York Pizza: Freakin' Fresh!

New York Pizza Amstelveen biedt een breed assortiment pizza's van topkwaliteit, diverse pasta's en bijgerechten, waarbij het steeds draait om service, snelheid, kwaliteit en gemak. En garantie, want als je pizza niet Freakin’ Fresh is, krijg je zo snel mogelijk een nieuwe thuisbezorgd!

Bestel nu onze heerlijke pizza’s of stel zelf je eigen pizza samen. Eet smakelijk!


Website
Simpel.nl

Simpel.nl


Simpel, de sim-only telecomaanbieder bekend van de reclames met de ‘vingertjes’, is fan van de hockeysport. Het bedrijf, dat meerdere hockeyverenigingen sponsort, wil graag een actieve bijdrage aan leveren aan de bloeiende hockeygemeenschap. Het ondersteunt daarom de komende drie seizoenen de zes jeugd topteams van HV Myra in hun talentontwikkeling. Jasper de Rooij, CEO Simpel, licht toe: 

"Simpel is gepassioneerd van sport, dus wij hoefden niet lang na te denken over het verzoek van de Myra Hockey Academy of we onze naam wilden verbinden aan haar nieuwe jeugdopleidingsplan. Wij willen graag jonge sporters inspireren door gezamenlijk plezier in het spel en mooie teamprestaties. Mensen met elkaar verbinden is belangrijk voor ons. Natuurlijk kan dat met telefoonabonnementen, maar je moet ook op gezette tijdens je telefoon wegleggen om te gaan sporten of genieten van het sportplezier van bijvoorbeeld de jeugd. We kijken enorm uit naar de samenwerking en wensen Myra en haar jeugd veel succes.”


Website

Kleding Sponsor

ClubColors

ClubColors


http://webshop.clubcolors.nl/club/myra/


Website

Reclamebord Sponsor

Amson & Kolhoff Notarissen

Amson & Kolhoff Notarissen


Welkom bij Amson & Kolhoff Notarissen. Dé Netwerknotaris in Amstelveen. 

 

Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

 

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen.

Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

 

Bij Amson & Kolhoff werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Amstelveen.

 

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van Amson & Kolhoff Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer

notaris zijn.

 

Amson & Kolhoff Notarissen

(020) 543 05 43

Amsterdamseweg 421

1181 BP Amstelveen

[email protected]

www.amsonkolhoff.nl


Website
Bitcoinmeester

Bitcoinmeester


Bitcoin Meester is een platform waarop u diverse cryptovaluta kunt kopen en verkopen. Wij maken het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week, cryptovaluta te kopen en te verkopen. 

Wij geven u de mogelijkheid om met iDeal geld te storten op uw account bij Bitcoin Meester. Zodra u met de gestorte euro’s bijvoorbeeld Bitcoins koopt, worden deze direct in uw wallet gestort. Wij hebben veel tijd en energie in dit proces gestopt, zodat de verwerking automatisch verloopt en u niet eindeloos op uw Bitcoins hoeft te wachten.

Ook hanteren wij een "What you see is what you get” beleid. Er zijn geen verborgen kosten bij het kopen/verkopen. Het bedrag dat u ziet bij het kopen/verkopen, is ook echt het bedrag dat u betaalt/krijgt.Website
Coop Supermarkt

Coop Supermarkt


 

van der Hooplaan 180

1185 GK Amstelveen

Nederland

Tel. 020-3451770

 

[email protected]

 

Routebeschrijving

 

Openingstijden

   

Maandag t/m Zaterdag        08:00 - 21:00 

Zondag                                12:00 - 20:00 


Website
Da Vinci IJssalon

Da Vinci IJssalon


 

IJssalon Da Vinci

Lindenlaan 145

1185 LGAmstelveen

Tel. 020-6400378


E-mail: [email protected]

 


 


Website
Het Fietshuys

Het Fietshuys


Het Fietshuys is nu open in Stadshart Amstelveen!

Wij hebben een super mooie winkel van ruim 400m2 aan de buitenkant van winkelcentrum Amstelveen. U vindt ons naast De Bijenkorf en aan de zijkant van de bibliotheek.

Het Fietshuys wordt gekenmerkt door aandacht, gastheerschap en een quick fix voor snelle reparaties.

In de ruime winkel in Stadshart Amstelveen is ook een breed assortiment aan kwaliteitfietsen, bakfietsen en elektrische fietsen te koop van bekende merken als BSP, AGU, VYDZ, KLEVER, QWIC, MERIDA, UNION en RIH.

Op zoek naar een nieuwe fiets of vakkundige reparatie? Bij Het Fietshuys staat de koffie voor je klaar.

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 18:00


Website
Jeroen de Jong

Jeroen de Jong


Studio JEROENDEJONG is meer dan de persoon Jeroen de Jong. Het is een dynamisch bedrijf dat voor elk project de specialisten betrekt die nodig zijn.

Van creatieve architecten, vormgevers en stylisten tot ervaren communicatiespecialisten en pragmatische projectmanagers. Onder de bezielende leiding van Jeroen de Jong ontwikkelen we niet alleen aansprekende concepten en creatieve ontwerpen.

Wij zorgen ook dat u tijdens het hele proces, van oriëntatie tot realisatie, absoluut geen zorgen hebt. We bewaken het budget en de planning, maken u deelgenoot van het proces en houden u op de hoogte van de voortgang.

      www.jeroendejong.nl


Website
Langblok Advocaten

Langblok Advocaten


Wij zijn uw advocaat Arbeidsrecht & Privacyrecht. Als advocatenkantoor bieden wij bedrijven en werknemers ondersteuning bij het opstellen van arbeidsrechtelijke documenten, arbeidsongeschiktheid, arbeidsconflicten, reorganisaties, ontslag en  privacy vraagstukken (AVG). Langblok advocaten Arbeidsrecht & Privacyrecht is gevestigd in Amstelveen en heeft een extra bezoekadres in Hilversum. Zowel in Amstelveen als Hilversum kunt u terecht voor een afspraak. Ook kunnen wij naar u toe komenWebsite
Medisch Centrum IBIS

Medisch Centrum IBISBlessure, fysieke klachten of revalidatie nodig na een operatie...

Actief revalideren,  zowel fysiek als met mentale positieve attitude.  Ons professioneel - resultaat gericht (para)medisch TEAM van fysiotherapeuten e.a. zorgt voor optimale resultaten binnen ultra & innovatieve moderne faciliteiten

Zowel avond als weekend behandelmogelijkheden:

Werkdagen & Avonden tot 22:00 uur

Zaterdag & Zondag tot 17:00 uur

020-6405026Website
Netjes Beheer

Netjes Beheer


Adres

Bezoekadres:
Eiger 1
1186 ED Amstelveen

Postadres:
Postbus 2204
1180 EE Amstelveen

Openingstijden:
maandag tot en met donderdag 08.30 - 17.00
vrijdag 08.30 - 15.00


Website
OG Advocaten

OG Advocaten


OG advocaten adviseert en procedeert onder meer over :

  • Huurovereenkomsten en koopovereenkomsten voor bedrijfsruimte en woonruimte
  • Huurprijswijziging, indeplaatsstelling, voorkeursrecht, koopopties, afwijkende bedingen, medehuur, onderhuur, dringend eigen gebruik, renovatie, non conformiteit
  • Erfpacht, erfdienstbaarheden, opstal, splitsing, appartementsrechten, VVE, mandeligheid, burenrecht
  • Beroepsaansprakelijkheden makelaars, notarissen, advocaten

OG advocaten begeleidt vastgoedtransacties en werkt daarbij samen met fiscalisten, notarissen, makelaars en advocaten.

OG advocaten werkt voorts nauw samen met specialisten op  andere rechtsgebieden.

www.ogadvocaten.nl

T + (0)20 3547581


Website
Skischool Amstelveen

Skischool Amstelveen


Open Dag aanbieding

Op zondag 9 september 2018 (tussen 10.00 en 17.00 uur) openen wij het nieuwe wintersportseizoen met een Open Dag. Het wordt natuurlijk weer erg gezellig. Kom kijken naar de leuke demonstraties van onze ski- en snowboardleraren.

Onze unieke Open Dag Actie (alleen geldig op de Open Dag):

Bij aanschaf van een 10-lessenkaart:

– 2 lessen gratis (12 lessen voor de prijs van 10) voor vaste klanten en ook voor nieuwe klanten*
*Vanwege de opening van onze nieuwe, tweede skibaan.
*De lessen van deze leskaart kun je opnemen tot uiterlijk 31-12-2018.

De Open Dag Actie is echt alleen geldig op de Open Dag. Deze actie kun je natuurlijk niet laten lopen dus, kun je niet komen, stuur dan gewoon iemand anders in jouw plaats die voor jou de leskaart aanschaft.

Let op: Na de Open Dag is de speciale "Open Dag 12 lessenkaart” niet meer verkrijgbaar!


Website
Soliede Opleidingen B.V.

Soliede Opleidingen B.V.


Soliede ontzorgt al 10 jaar in bedrijfshulpverlening en veiligheid

Sinds de oprichting in 2006 blijft Soliede voorlopen in de ontwikkeling van praktijkgerichte opleidingen, overzichtelijke procedures en procesbeschrijvingen, kwalitatief hoogwaardige BHV-middelen en nauwkeurige uitvoering van controle en beheerstaken. Ons team van 9 medewerkers en 35 freelancers ontzorgt en helpt de klanten om "in control" te komen over de veiligheidsprocessen binnen de organisatie. Onze passie ligt in het organiseren en communiceren, zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun eigen werkterrein en weten dat ze geen onnodig risico lopen op het gebied van veiligheid en voldoen aan de arbo-wetgeving.

Soliede biedt oplossingen voor zowel kleine als grote organisaties en we passen onze dienstverlening aan naar het risicogebied en de behoefte van de klant. Ons team is getraind om vanuit de klant te denken en de wetgeving in simpele bewoordingen voor te leggen. Wij organiseren, controleren en faciliteren hetgeen waar u niet aan toe komt. Onze ervaring en kennis worden ten volle voor de klanten ingezet en we zullen nooit meer rekenen dan absoluut noodzakelijk om u deze dienstverlening te blijven bieden.

Soliede is uw partner op het gebied van bedrijfsveiligheid. Kijk voor ons volledige aanbod op www.soliede.nl


Website
Sportcentrum VU

Sportcentrum VU


SPORTEN BIJ SPORTCENTRUM VU, EEN ONVERGETELIJKE ERVARING!

Sportcentrum VU brengt mensen bij elkaar. We willen het beste eruit halen en daarmee onvergetelijke ervaringen realiseren. Dat doen we inmiddels al bijna een halve eeuw lang. Door de binding met de Vrije Universiteit sporten veel VU-studenten en VU-medewerkers bij Sportcentrum VU. Een groot deel van ons ledenbestand bestaat echter ook uit mensen zonder deze binding. Buurtbewoners uit Amstelveen en bedrijven uit de omgeving zijn ook meer dan welkom.

ALLERBESTE KWALITEIT EN BEGELEIDING BIJ SPORTCENTRUM VU

Om die onvergetelijke ervaringen te realiseren staan de volgende waarden centraal: kwaliteit, aandacht, kennis en plezier. Wij willen de allerbeste kwaliteit en begeleiding bieden, op elk niveau. Door de hechte verbinding met wetenschap en vooral bewegingswetenschap zijn we hier ook toe in staat. Zo begeleiden we met net zoveel aandacht en plezier één individuele sporter die twee keer per week fitnesst, als de roeiers die mikken op Olympisch goud in 2020. Onze instructeurs begrijpen perfect dat elke prestatie een doorbraak is. Maar ook dat elke doorbraak voor ieder persoon verschillend kan zijn.


Website
Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen


Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote, bekende namen zoals de Bijenkorf, Zara, Massimo Dutti, G-Star Women, Van Gils, Starbucks en Superdry. Maar er zijn ook diverse boetiekjes en vernieuwende concepten zoals het eerste Bose Experience Centre in Nederland en een Nespresso Boutique.
 
Zowel 2013 als 2015 is Stadshart Amstelveen door de Winkelcentrum Kwaliteitsmonitor uitgeroepen tot 'Beste winkelcentrum van Nederland'. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Naast de vele winkels is er een uitgebreid aanbod aan horeca en cultuur, zoals P60, Schouwburg Amstelveen, Cinema Amstelveen en het Cobramuseum. Stadshart Amstelveen is elke zondag geopend.


Website
Vision Makelaars

Vision Makelaars


Zoekt u een makelaar die gedreven is om uw woonwensen te realiseren. Een makelaar met beide benen op de grond die oprechte adviezen geeft. Stelt u persoonlijke aandacht op prijs en heeft u liever een direct aanspreekpunt dan een grote organisatie met iedere keer andere aanspreekpunten? Kies dan voor Vision Makelaars. Servicegericht, op zoek naar het beste resultaat en een luisterend oor voor de wensen van de opdrachtgever.

Wij werken  ook voor vastgoedprofesionals wat aangeeft dat we ons vak verstaan. Daarbij kunt u bij ons ook buiten kantooruren terecht. Graag maken wij een afspraak om met u kennis te maken op een tijdstip  dat voor u uitkomt.

Bel ons 020-3411760 of email ons [email protected]


Website
WestConnect

WestConnect


Westconnect   Cloud experts

[email protected]

+31 (0) 20 303 10 30

 

 


Website

Horeca Sponsor

Heineken

HeinekenWebsite

Teamsponsor

Brecon Cleanroom Systems

Brecon Cleanroom Systems


De Brecon Groep ontwikkelt en bouwt innovatieve controlled environment concepten, voor het werken in schone lucht en het hiermee voorkomen van contaminatie bij mens of product. Bij alle activiteiten trachten we toegevoegde waarde te creëren voor onze stakeholders, op economisch, sociaal en ecologisch niveau.

Brecon Group
Droogdokkeneiland 7

5026 SP Tilburg
Nederland

Telefoon: +31 (0)76 504 70 80
Fax: +31 (0)76 504 70 89
E-mail: 
[email protected]

www.brecon.nl

 


Website
Hibou

Hibou


Hibou is een datagedreven campagnebureau. Hibou analyseert relevante informatie uit alle social data bronnen en definieert vervolgens patronen, trends en invalshoeken. Die inzichten zijn voor Hibou het instrument om tot effectieve communicatiestrategieën en campagnes op het gebied van public relations, social media en influencer marketing te komen. 


Website
TaxConnection

TaxConnection


TaxConnection is een boutique van ervaren belasting specialisten. Wij richten ons op (groot) MKB met complexe fiscale problemen en/of internationale activiteiten. Naast theoretisch adviseren helpen wij onze cliënten ook met de implementatie en bijbehorende juridische documentatie. Wij zijn ondernemend en denken graag praktisch mee. 


Website

Hoodsponsors

Instagram