Contributie

De contributiebedragen worden jaarlijks vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering. Voor seizoen 2018-2019 geldt de volgende contributie:

Trim

Junioren ABC

Junioren D

Junioren E

Junioren F

G-Hockey

Benjamins

FunkyBenji

Trainingslid ABCD

Trainingslid EF

Top-toeslag AB

Top-toeslag CD

Niet spelend lid

Zaalhockey toeslag Top

Zaalhockey toeslag Subtop

Zaalhockey toeslag breedte

Inschrijfgeld jeugd

Inschrijfgeld senioren

Voorwaarden

De club ontvangt regelmatig een verzoek tot restitutie van contributie omdat een lid i.v.m. een verhuizing, blessure of door zwangerschap een deel van het seizoen niet heeft kunnen spelen. Wij wijzen je er echter op dat de club hiervoor niet verantwoordelijk is.

Voor het treffen van een betalingsregeling kun je contact opnemen met de penningmeester via [email protected]

Het lidmaatschap van HV Myra wordt telkens stilzwijgend verlengd met een jaar.

De contributieheffing vindt plaats door onze partner ClubCollect.

Opzeggen

Beëindiging van het lidmaatschap moet schriftelijk aan de ledenadministratie worden gemeld vóór 1 mei voorafgaand aan het seizoen waarvoor men wil opzeggen per e-mail: [email protected]. Een opzegging bij een andere instantie dan de ledenadministratie (bijv. een trainer of coach) is GEEN geldige opzegging en kan derhalve niet worden verwerkt.

Opzeggen na 1 juni betekent lidmaatschap voor het nieuwe verenigingsjaar en het volledige contributiebedrag zal dan in rekening worden gebracht. Bij opzegging na 1 mei, maar voor 1 juni is een bedrag van € 75,00 verschuldigd.

Bij tussentijdse opzegging, ongeacht de reden, volgt geen teruggave van contributie. Restitutie van de contributie wordt niet verleend, tenzij in zeer bijzondere gevallen vanwege zwaarwegende redenen, dit ter beoordeling van het bestuur. Een lid dient hiertoe een schriftelijk of elektronisch verzoek te richten aan het bestuur.