Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg

Nieuwe leden

JUNIOREN

Als je interesse hebt om te komen hockeyen bij Myra, kun je het beste vrijblijvend het aanmeldformulier invullen. De categorieleider die verantwoordelijk is voor de teams van jouw leeftijd kijkt dan of er ruimte is om je in te delen in een team. Als dat het geval is, neem hij of zij contact met je op. Als er niet meteen ruimte is, kom je op de wachtlijst. Aan het eind van ieder seizoen, in mei (juli voor de Benjamins tot 6 jaar), worden de teams voor het nieuwe seizoen ingedeeld. Dan is er vaak ook ruimte om nieuwe leden te plaatsen. Soms is er ook in de loop van het seizoen ruimte voor extra spelers, en zullen we al eerder contact met je opnemen.

Zijn er wachtlijsten?
Voor meisjes onder de 9 jaar hebben we vaak een (beperkte) wachtlijst, voor de oudere meisjes en de jongens over het algemeen niet. Voor categorieën waarvoor geen wachtlijst is het overigens niet per sé zo dat nieuwe leden in die categorieën onmiddellijk geplaatst kunnen worden. Dat kan alleen als er ook nog plaats is een team van het juiste niveau. Soms is er een mogelijkheid in te stromen als trainingslid, waarbij je al wel deelneemt aan de trainingen, maar nog geen wedstrijden speelt. In deze gevallen zal de categorieleider contact met je opnemen als je je hebt aangemeld. 

Kan ik proeftrainen?
Om teleurstellingen te voorkomen, biedt Myra pas een mogelijkheid voor een proeftraining als we zeker weten dat we je ook een plaats in een team of als trainingslid kunnen aanbieden. Op dat moment nemen we contact op en mag je het hockeyen eerst drie weken (kosteloos) proberen. Deze proefperiode gaat automatisch over in een lidmaatschap, tenzij je jezelf voor afloop van de proefperiode afmeldt door een e-mail te sturen naar de ledenadministratie via [email protected]. Tijdens deze proefperiode kun je een aantal keren meetrainen met een team.

Hoe verlopen trainingen en wedstijden?
Vanaf 7 jaar train je ieder week twee keer een uur en vanaf de B leeftijd twee keer anderhalf uur. (Sub)topteams voor de A t/m D leeftijden trainen 3 keer per week. De trainingen worden begeleid door onze eigen Myra Hockey Academy. De huidige trainingstijden vind je hier. Daarnaast speel je op zaterdag een wedstrijd. In de winter trainen alle teams in de zaal, en spelen de 2e jaars E en ouder zaalcompetitie. De F en 1e jaars E-teams spelen dan de midwintercompetitie (als het weer het toelaat). De Benjamins (4-6 jaar) trainen iedere week op zaterdag of woensdag, maar spelen nog geen wedstrijden. 

Hoe worden de teams ingedeeld? Kan ik bij een vriend(in) ingedeeld worden?
Bij Myra delen we de teams in op basis van sterkte, omdat dat het meeste spelplezier en de beste ontwikkelingsmogelijkheden oplevert. Als je toch bij een vriend(in) ingedeeld wil worden, kun je daarvoor een verzoek indienen bij de categorieleider, maar in dat geval betekent het wel dat je beiden ingedeeld wordt op het niveau van de minste speler/speelster.

Hoe behandelen jullie de plaatsing van nieuwe spelers met ervaring?
Als je al hockeyervaring hebt bij een andere club, dan kun je dat aangeven op het aanmeldformulier. Op het moment dat er plaats voor je is, kun je dan een paar keer meetrainen bij Myra in een team van het juiste niveau. Op basis van die trainingen bepalen we in welk team je wordt ingedeeld. Je kunt aangeven of je in aanmerking wil komen voor de (sub)topteams. De Myra Hockey Academy zal dan bepalen of je deel mag nemen aan de selectietraining. In principe hebben de huidige spelers van Myra de voorkeur voor deze teams, maar spelers van buiten die een significante toegevoegde waarde hebben voor het basisteam maken toch kans op plaatsing in een (sub)topteam.

Wat zijn de kosten van een lidmaatschap?
Informatie over de contributie en toeslagen vind je op deze pagina.

Wie zijn de contactpersonen voor de verschillende categorieën?
Er zijn verschillende contactpersonen voor de verschillende categorieën. De peildatum voor de leeftijd is 1 oktober. Het is handig om de geboortedatum van je zoon of dochter te melden als je contact opneemt met een van de categorieleiders over een nieuw lidmaatschap, dan weten zij in welke categorie je kind valt.

Categorie

Leeftijd

E-mail categorieleider

Jongens AB

14-17 jaar

[email protected]

Jongens CD

10-13 jaar

Categorieleider.jongens.cd[email protected]

Meisjes AB Top

14-17 jaar

[email protected]

Meisjes AB Breedte

14-17 jaar

[email protected]

Meisjes CD Top

10-13 jaar

[email protected]

Meisjes CD Breedte

10-13 jaar

[email protected]
[email protected]

Jongens EF

7-9 jaar

[email protected]

Meisjes EF

7-9 jaar

[email protected]

Benjamins

4-6 jaar

[email protected]

 

SENIOREN

Ben je 18 jaar of ouder en wil je graag meedoen met de selectietrainingen van de top teams, speel je liever in één van de gezellige breedte teams die HV Myra te bieden heeft of wil je gewoon een keer kennismaken met hockey? Neem dan contact op met een van onze TC-leden:

TC Senioren Top: Kees van Mierlo - [email protected]
TC Senioren Breedte: Pien Delis-van Diemen - [email protected]

Informatie over de contributies vind je op deze pagina. Als je je wilt aanmelden, dan kun je dit doen via het digitale aanmeldformulier

ALGEMEEN

  • HV Myra hanteert met ingang van seizoen 2015-2016 inschrijfgeld van € 50,00. Dit geldt niet voor (Funky) Benjamins;
  • Studentenkorting: nieuwe leden krijgen het eerste jaar een studentenkorting van €25,00 op de contributie na toezending van een kopie van de studentenkaart;
  • Korting: bij automatische incasso geldt er een korting van €25,00 per seizoen;
  • Opzegging lidmaatschap: deze moet voor 1 mei binnen zijn bij de ledenadministratie via [email protected];
  • Tenue en uitrusting: ieder spelend lid van HV Myra dient te spelen in het clubtenue (verkrijgbaar via de webshop van ClubColors). Bovendien verwachten we dat je de juiste hockeyuitrusting hebt: een stick, en kunstgrasschoenen. Daarnaast heeft de KNHB (de Hockey Bond) het dragen van een bitje en scheenbeschermers verplicht gesteld;
  • Aanwezigheid: ieder spelend lid van HV Myra dient aanwezig te zijn bij alle trainingen en wedstrijden;
  • Bardienst, rijdienst en fluitdienst: op HV Myra zorgen we met elkaar dat de logistiek soepel verloopt. Daarom verwachten wij van onze seniorenleden en van de ouders van onze junioren dat zij bardiensten, rijdiensten en fluitdiensten draaien.
 

Instagram