Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg

Senioren (>18 jr.)

Bij HV Myra is plek voor ieder type hockeyer. Of je nu voor het eerst kennis maakt met het spelletje of je een aanstormend talent bent met potentie voor een eerste team, iedereen is bij ons van harte welkom. We maken een onderscheid tussen tophockey (selectie) en breedtehockey (recreatief). 

Tophockey 

De eerste twee dames en heren teams van Myra spelen tophockey. Dit betekent dat je selectie moet doen om in het team te kunnen komen. Tijdens de selectie wordt je hockeyspel beoordeeld en aan het eind van de selectie krijg je te horen of je het team wel of niet gehaald hebt. Mocht je het niet halen, dan zullen we uiteraard kijken naar andere mogelijkheden. 

Je kunt je bij de Technische Commissie voor de top teams (TC Top) opgeven voor de selecties. Kom je van buitenaf? Neem dan ook even contact op om af spraken te maken over meetrainen of aansluiten bij de selecties. 

Contact: Kees van Mierlo, voorzitter TC Top via [email protected]

Breedtehockey

Breedtehockey betreft al het recreatieve hockey, maar ook hier kun je op verschillende niveaus meedoen. Bij HV Myra varieert het niveau van res. 6e klasse tot res. Overgangsklasse. Ook hebben we verschillende leeftijdsgroepen, waaronder Dames/Heren Jong teams (tot 25 jaar), Veteranen (dames vanaf 30 jaar en mannen vanaf 35 jaar) en Trimmers (vaak ouders van jeugdleden of mensen die niet veel tijd hebben). 

Bij interesse ben je van harte welkom om een keertje mee te komen trainen, stuur ons dan even een mailtje.

Contact Therese Jensen, voorzitter TC Breedte via [email protected]

Lid worden

Lees voordat je je inschrijft ons aannamebeleid even door. Inschrijven kan direct via de website middels het online inschrijfformulier. Benieuwd wat onze tarieven voor de contributie zijn? De contributiebedragen worden jaarlijks vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering. De geldende contributiebedragen worden altijd op de website geplaatst

Trimhockey

Geen of weinig hockey ervaring? Geen tijd om echt competitie te spelen? Een blessure waardoor je niet meer fanatiek kan meespelen? Naast het trainen is het ook mogelijk om met ervaren hockeyers tegen andere ervaren hockeyers op de maandagavond om de week een mixhockeywedstrijd tegen clubs uit de regio te spelen.

Trimhockey is een leuke vorm van hockey voor mensen die op een ontspannen manier de hockeysport willen bedrijven, zowel voor ervaren als niet ervaren hockeyers. Een keer in de week trainen we samen techniek, tactiek, conditie en sluiten altijd af met een wedstrijdje.

Ook dit seizoen zijn er weer twee enthousiaste groepen gestart:
•    Op woensdagavond van 19:30 tot 21:00 uur is er trimhockey voor de meer ervaren hockeyers.
•    Op vrijdagavond van 20:00 tot 21:30 uur is er trimhockey voor de minder ervaren of beginnend hockeyers.

Kom gerust een keer meedoen om te kijken of het iets voor je is. Voor meer informatie kun je ook een email sturen naar [email protected]


 

Hoofdsponsors

Instagram