Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg

Midwintercompetitie

Tijdens de winterstop zitten we bij Myra niet stil. Een deel van de teams - zowel junioren als senioren - duikt de zaal in. En een ander deel van de jeugdteams trotseert de winterse kou gewoon buiten op de velden. Mits het niet vriest natuurlijk! Deze competitie noemen we de midwintercompetitie (MWC) en wordt optioneel gespeeld door de breedte teams uit de A en B jeugd en is standaard voor alle E en F teams. 

Er wordt 1 uur per week getraind. De A en B teams trainen op het veld en de E en F teams in de gymzaal. We beginnen doorgaans één week voor de start van de competitie in januari. Er worden vijf of zes wedstrijden gespeeld van begin januari en tot medio februari. Scheidsrechters worden door de club geregeld en ingedeeld. 

De zaal- en midwintercompetitie zijn bij Myra een vast onderdeel van het jeugdprogramma. De categorieleiders zullen de teams dan ook informeren over hun deelname aan één van deze competities. Als er vragen zijn kunnen de teams ook zelf contact opnemen met hun eigen categorieleider (zie hier een overzicht van de categorieleiders).

 

Hoofdsponsors

Instagram