Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg

Jongste jeugd (4-6 jr.)


Uitgangspunt

Het uitgangspunt binnen de jongste jeugd is dat de kinderen in een veilige en sociale omgeving de basisvaardigheden van het hockey aangeleerd krijgen. We maken daarbij onderscheid tussen drie verschillende leeftijdscategorieën:

•    Funkey Benjamins: 4/5 jaar
•    Mini-Benjamins:     5/6 jaar
•    Oudste Benjamins: 6/7 jaar

Voor iedere categorie is er een apart programma oefeningen waarmee de kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen. De groepjes worden samengesteld door de categorieleider, die daarbij zo veel mogelijk rekening houdt met ingediende vriendenverzoeken. De teams kunnen een paar keer per jaar, wegens nieuwe aanmeldingen, worden aangepast.

De trainingen van de Benjamins zijn op :

Funkey Benjamins     zondag     10.00 - 10.45 uur   Veld 2
Mini-Benjamins          zondag     10.00 - 11.00 uur   Veld 2
Oudste Benjamins     woensdag 15.00 - 16.00 uur   Veld 2

De trainingen van seizoen  2023/2024 starten woensdag 6 september en zondag 10 september.

Wanneer speel je in welke categorie?

Oudste Benjamins    Kinderen geboren in 2017
Mini Benjamins         Kinderen geboren in 2018
Funkey Benji’s         Kinderen geboren in 2019/2020

Aanmelden

Wil jouw kind komen hockeyen bij Myra? Vul dan het aanmeldformulier op onze website helemaal in. Zodra de aanmelding binnen is, ontvang je een e-mail van de categorieleider met de uitnodiging te komen proef trainen. Je kunt je kind aanmelden zodra het 4 jaar is geworden. De contributie is te vinden op deze pagina.  Voor de Benjamins is geen wachtlijst.

Proefperiode

Bij Myra mag je het hockeyen altijd eerst drie weken vrijblijvend en kosteloos proberen. Deze proefperiode gaat automatisch over in een lidmaatschap, tenzij je je kind voor afloop van de proefperiode afmeldt door een e-mail te sturen naar de ledenadministratie via [email protected].
Een hockeystick kan gedurende de proefperiode in bruikleen worden gegeven. Een bitje is verplicht, evenals scheenbeschermers. Verder kunstgrasschoenen (of sportschoenen met een stevige rand) en lekker zittende sportkleding.

 

Hoofdsponsors

Instagram