Klik HIER voor alle toernooien (senioren en junioren) op Hockey.nl.

25 mei: Doe-eens-raar-met-je-haar-C-Toernooi 2017

Het supergave, doe-eens-raar-met-je-haar toernooi komt er weer aan! Dit jaar is het toernooi op 25 mei 2017. Wil jij de hele dag lekker hockeyen, ontzettend veel lol maken, relaxt barbecueën en afsluiten met een spetterend Thé Dansant? Dan moet je hier echt bij zijn!

Naast al dit leuks zijn er zoals altijd gave prijzen te winnen voor het team met de wreedste, vetste, coolste, stoerste en gekste kapsels en een echte originaliteitsprijs voor het team met het meest originele, best uitgepakte en aller-gaafste thema. Kortom dit wil je niet missen, dus geef je zo snel mogelijk op!

Hebben we jullie al een beetje enthousiast gemaakt? We zullen de details nog even op een rijtje zetten:

Wanneer en waar?

Donderdag 25 mei 2017 van 10.00 uur tot 21.00 uur op hockeyvereniging Myra in Amstelveen.

Voor wie?

Voor alle feestbeesten uit de C

Wat is het thema?

Het thema is geheel aan het team. Verzin met jouw team een leuk thema en een teamnaam. Er mag natuurlijk flink uitgepakt worden! Denk bijvoorbeeld aan, flowerpower, love boat, superhelden, cowboys en indianen, je kunt het zo gek niet bedenken! Het is de bedoeling dat alle teams in een thema verschijnen op het toernooi.

Hoezo raar met je haar?

Als team zorg je naast een vette outfit, er ook voor dat je de hele dag met het meest gave kapsel rondloopt. Hoe gekker hoe beter! Begeleiders en ouders tellen natuurlijk ook mee. De toernooicommissie zal aan het eind van de dag de prijs voor het allermooiste, wreedste, vetste, coolste, stoerste en gekste kapsel uitreiken. Be prepared!

Wie fluit er?

Het is de bedoeling dat je zelf per team een scheidsrechter meeneemt. Je komt dus met je team, je coach en een scheidsrechter! (en een fluitje!). Er wordt gehockeyd op een heel hockeyveld 11 tegen 11, inclusief keeper.

Wat valt er allemaal te beleven?

We gaan overdag lekker hockeyen. Tussendoor is er een lunch om weer wat aan te sterken. Na het hockeyen, gaan we gezellig met z’n allen barbecueën! Ter afsluiting gaan we (tot ± 21:00 uur) uit ons dak tijdens het one-and-only Thé Dansant. Party time!

Wat kost het?

De kosten bedragen €190,- voor een heel team (daarbij gaan we uit van 12 spelers, 1 scheidsrechter en 1 begeleider). Voor iedere persoon extra kost het €15,- . Hiervoor krijg je een rondje frisdrank, iets lekkers voor het team, koffie/thee voor de begeleiding, lunch, een geheel verzorgde BBQ, een spetterend feest en een hele hoop leuke mensen en gezelligheid!

Hoe schrijf ik mijn team in?

De inschrijving gaat per e-mail. Vul het inschrijfformulier in en stuur het naar [email protected] o.v.v. inschrijving C-toernooi, clubnaam en team. Het inschrijfformulier vind je op de website. Na opsturen van het inschrijfformulier krijg je van ons een bevestiging.

LET OP ER IS BEPERKT PLAATS EN VOL = VOL, DUS WEES ER SNEL BIJ!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via [email protected].

Wij zien jou en je team graag op 25 mei!

Het Myra Jeugdbestuur

Komende zomer is het weer zover: Het Myra toernooiweekend!

Lees meer in dit  PDF document

HV MYRA 6E & 8E TOERNOOI

De organisatie van het Myra Benjamin en F toernooi pakt nu ook het 6E & 8E Toernooi op. Op een gestructureerde manier met heel veel teams lekker hockeyen! In zes- en acht tallen lekker je seizoen afsluiten!

Na de lunch gaat natuurlijk de traditionele waterglijbaan open.

Op zaterdag 1 juli: HV Myra 6E  &  8Etoernooi

MYRA BENJAMIN & F TOERNOOI

Voor de 6e keer organiseert Myra het grootste Benjamin en F toernooi ter wereld. Meer dan 3.500 kinderen hebben tot nu toe genoten van dit geweldige toernooi. Met 66 teams lekker hockeyen! Benjamins spelen in 3-tallen, F-jes spelen in 6-tallen met keeper! Na de lunch gaat natuurlijk de traditionele waterglijbaan open.

Op zondag 2 juli: HV Myra Benjamin & F toernooi

Dit jaar is het goede doel: SOS Kinderdorpen

Après Ski Timhockeytoernooi

HV Myra organiseert dit seizoen haar eerste Après Ski Timhockeytoernooi en wel op vrijdagavond 3 maart 2017. De teams worden ontvangen vanaf 19:00 uur en de eerste wedstrijden beginnen om 19:30 uur. De wedstrijden duren tot uiterlijk 23:00 uur. Na afloop kan er nog een dansje worden gedaan op de muziek van de DJ.

Wij hebben er veel zin in, jullie ook? We spelen met maximaal 12 teams en vol = vol, dus wees er snel bij! Inschrijven kan tot 16 februari a.s. via [email protected] De aanmelding is pas definitief als de kosten van € 35,- per team op de volgende rekening staan: NL13ABNA0524137498 t.n.v. HV Myra.

Wij hopen jullie allemaal te zien op 3 maart!