Soort aanmelding

(Geheel getal)

Aanmelden als vrijwilliger

Vrijwilligers

Geen club kan bestaan zonder de inzet van een groot aantal vrijwilligers, ook Myra niet. We gaan er daarom van uit dat alle leden hun steentje bijdragen en benaderen alle nieuwe leden met een vragenlijst om hun interesses te inventariseren. We stellen het op prijs als je hieronder alvast aangeeft wat voor vrijwilligerswerk je voor Myra zou willen doen.

Financieel

Doorlopende SEPA-machtiging

Om uw inschrijving te kunnen voltooien, dient u aan te geven dat u akkoord gaat met de machtiging tot automatisch incasso door HV Myra. Postadres HV Myra: Postbus 9019, 1180 MA Amstelveen, Nederland en ons incassant-ID is: NL78ZZZ405316290000. Myra zal pas beginnen met het incasseren van contributie na plaatsing in een team. Plaatsing op de wachtlijst tot die tijd is kosteloos.

Voorwaarden

Door mij aan te melden als lid ga ik akkoord met de contributietarieven en opzegvoorwaarden zoals vermeld op deze website: https://www.hvmyra.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=lidworden_contrubitie&menu=4