G2 - HC Bloemendaal G1: 0 - 5

Gespeeld op: 7-9-2019

Verslag Myra G2 - Bloemendaal G1

Een nieuw seizoen en de competitie is weer begonnen. Dit jaar zit de G2 in een zestal poule met zeven andere teams. We zullen allemaal één keer tegen elkaar spelen. Vergeleken met vorig seizoen toch wel een ander team. Twee spelers hebben ons verlaten (de ene is overgegaan naar G1 en de ander kiest voor zijn judocarrière). Ook waren vandaag twee spelers afwezig door vakantie en blessure.

Met een goede invaller uit de G3 begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. Bloemendaal speelde erg goed en was een sterke tegenstander. We hebben erg ons best gedaan, hebben goed als team gespeeld en zijn doorgegaan tot het eind. Helaas hebben we geen doelpunten kunnen maken en hebben we ook niet gewonnen. Volgende keer beter. We blijven lekker trainen en bereiden ons voor op de volgende wedstrijd over twee weken.

HC Bloemendaal G2