G1 - MHC Castricum G 1: 1 - 4

Gespeeld op: 28-9-2019

Verslag MYRA G1  – MHC Castricum G1

(geschreven door aanvoerder Jasper)

Op zaterdag 28 september hadden we onze tweede competitie wedstrijd thuis tegen Castricum G1.
bepaalde spelers waren er niet, Mirjam van G2 viel in bij ons, en Giovanni deed ook mee met ons.

We begonnen de wedstrijd matige toe niet goed, we waren niet goed controleert bezige waadoor we echt de hele wedstrijd verloren bepaalde dingen gingen wel goed maar we verloren teveel balverlies en we voeren onze taken niet goed uit, (dat is natuurlijke jammer)

We kwamen op een gegeven moment wel op een 1-0 voorsprong door een goal van Miles.

En daarna verliep het totaal niet bij ons, helaas maakte Castricum via een strafcorner door Rosalie maakte zij 1-1.

In de andere kwarten ging het echt niet goed bij ons,op vele moment liep het gewoon totaal niet bij ons helaas wat me misschien ook niet goed is voor het team, dat dingen dan fout kunnen gaan oké, maar dan moeten we niet het hoofd laten hangen en niet elke keer lopen schreeuwen tegen andere spelers. (wat andere spelers hadden daar last van) we moeten als team positief blijven doen en elkaar helpen.

Helaas verloren we met 1-4 en dat was een terechte nederlaag voor ons,wij waren vandaag niet goed genoeg Castricum was gewoon beter en gingen beter met de kansen om als wij dat deden vandaag.

Volgende keer beter mensen, verliezen hoort er nu ook eenmaal bij.

Mirjam, hoe is het met je pols?

Goed gedaan hoor lekker gespeeld.

Groeten van ons allen

CMHC G1