CMHC G1 - G1: 4 - 2

Gespeeld op: 14-9-2019

Verslag Mixed Hockey club Culemborg G1 – HV MYRA G1
(Geschreven door aanvoerder Jasper)

Op zaterdag 14 september hadden de spelers van G1 hun eerste competitie wedstrijd van het seizoen uit tegen Culemborg uit. Helaas waren bepaalde spelers niet aanwezig dus we waren vandaag met 7 man. Het was heerlijke weer om te Hockeyen dus we gingen met goede moeit de wedstrijd in met de gedachten om er een leuke wedstrijd er van te maken.

We begonnen de wedstrijd wel aardige, creëren een aantal goede kansen en we hadden de wedstrijd wel goed controleren waardoor we niet zo gek veel weg gaven in de eerste zelf. Wij maakte het eerste doelpunt van het seizoen van Jason 0-1, maar daarna maakte de tegenstander helaas de 1-1 waardoor we weer met beide benen op de grond werden gezet.Na die 1-1 hebben we genoeg kansen gehad om de wedstrijd naar ons toe te trekken maar dat hebben we na gelaten, wat de precieze rust stand was dat weet ik helaas niet.

In de tweede helft begonnen we te afwachtend waardoor de thuis spelende ploeg de betere kansen kreeg en wij naar achter werden gedrukt maar we kwamen in de tweede helft wel weer terug doordat Jasper 3-2 weer terug bracht. Helaas gingen we niet goed om met de kansen echt af te maken want er lagen echt veel mogelijkheden om er een gelijke speel er uit te slepen. Helaas maakte Culemborg de terechte 4-2 en dat was ook de eindstand vandaag.

We hebben aardige gespeeld en we hebben zeker ons best gedaan. Maar een tip voor allen, beter overspelen naar elkaar als iemand echt goed vrij staat voor de goal. Maar dat zal vast wel goed komen de komende tijd.

Nogmaals het was mooi weer, iedereen heeft het lekker gedaan.

Over twee weken thuis tegen Castricum om 10.00uur

Groeten van ons allen.