Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg

G1 - MHC Fletiomare G1: 7 - 7

Gespeeld op: 24-11-2018

Verslag HV MYRA – Fletiomare G1
(Geschreven door aanvoerder Jasper)
 
Vandaag (Zaterdag 24 November) hadden wij onze laatste Wedstrijd van de voorcompetitie thuis tegen Fletiomare G1. Helaas konden Sarissa & Loes niet spelen. 

In eerste helft spelen gewoon totaal niet goed als team, we hadden de controleren niet over wedstrijd en we konden het speel niet maken. Fletiomare spelen een stuk beter en hadden het betere speel en wij hadden daar moeite mee. We hebben een aantal kansen creëert maar de bal wou er niet in. Helaas vloog die er bij Fletiomare er wel in. Over de scoreverloop kan ik soms heel moeilijk over iets zeggen omdat het zo ongelofelijk snel gaat en dat ik het ook tijdens de wedstrijd ook niet altijd goed bij kan houden. Ik weet wel dat Jason er vink op los scorende en dat Jasper er twee maakte. 

In de tweede helft hebben we echt als team gespeeld. We hebben echt nu eens een keertje met onze harten gespeeld en dat we ook een bepaald doel hadden vandaag en daar kwam een gelijk speel uit. We hebben als team goed verdediging en we hebben keihard gewerkt samen als team.

Na afloop waren we wel tevreden over deze 7-7 gelijk speel, het was een super spannende wedstrijd van beide kanten.
Iedereen heeft echt met zijn hart gespeeld en daar moeten we echt blij om zijn. We zijn trots op elkaar…

Over twee weken is de laatste training van het jaar, ik wens iedereen vast een fijne feestdagen toen en een gezond 2019 toegewenst. Tot volgend jaar.

Uitslag: 7-7

Groeten van ons allemaal.

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Almeerse HC G 1
CMHC G1
MHC Castricum G 1

Twitter