Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg

Almeerse HC G 1 - G1: 9 - 2

Gespeeld op: 22-9-2018

Competitie verslag, Almere G1 – HV MYRA G1

Geschreven door aanvoerder Jasper

 

Op zaterdag 22 sept hadden de spelers van MYRA G1 hun eerste competitie duel uit tegen Almere G1. Koen & Florian waren er niet bij, gelukkige waren de andere er wel bij.

Het was ook het officiële debuut van trainer Tobias. In de voorbespreking werden er bepaalde dingen uitgelegd en toen waren we er klaar voor. 

 

De 1ste helft begonnen we wel redelijke aan creëren wel een aantal kansen maar gingen er net niet in. Door een mooie opgezet aanval en door een mooie voorzet van Jason maakte Jasper de 0-1 van. Maar daarna ging het eigenlijk helemaal mis. We verloren de controle over de wedstrijd waardoor we er helemaal niet aan te pas kwamen. We verloren elke duel en we verloren ook vrij snel de bal en Almere gingen dwars door ons heen. We gingen dan ook met een 4-1 achterstand de rust in. Er werden wel bepaalde dingen aangeven door Marjolein maar helaas heeft dat niet geholpen. 

 

Almere speelde slimmere dan wij dat vandaag (Zaterdag) deden, we hadden kennelijk onze dag gewoon niet en dan verlies je terecht met 9-2….Jason maakte gelukkige nog de ere treffer voor ons. Het was een wedstrijd die niet echt heel spannend was vandaag. 

 

We hopen de komende wedstrijden het beter te doen, dan dat we vandaag hebben laten zien. Iedereen heeft zijn best natuurlijk gedaan. Na afloop iedereen netjes een hand geven, en ook wat gedronken.

 

We hopen de volgende week op een iets betere dag.

We gaan hard trainen en ons goed voorbereiden…

 

Nogmaals we komen er wel samen uit…

 

Groeten van Ons G1

 

Andere verslagen

Tegenstander Datum
CMHC G1
MHC Castricum G 1
MHC Fletiomare G1

Twitter