Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg

G1 - Larensche Mixed Hockey Club G 1: 4 - 1

Gespeeld op: 10-3-2018

HV MYRA G1 – Larensche Mixed Hock Laren G1 

Op zaterdag 10 maart hadden wij de G1 onze eerste competitie wedstrijd thuis op MYRA tegen Laren G1. Gezellig was dat iedereen er bij kon zijn en we hebben een goede voorbespreking gehad, Nikki & Lieke hebben aangeven dat we plezier moesten hebben in het Hockey en met dat gevoel gingen ook de wedstrijd in.
we begonnen de eerste helft wel aardige we creëren veel kansen en zochten ook veel de aanval op. Onze gasten Laren kregen ook wel wat kansjes maar ook niet echt veel, achter in stond het wel aardige bij ons omdat we elkaar goed hielpen vandaag. Diep tegen het einde van de eerste helft maakte Dahmmika de verdiende 1-0 voor ons en met die stand gingen we dan ook de rust in. In de rust werd aangeven dat we het goed deden en dat we zo door moesten gaan en met die instelling gingen we dan ook de tweede helft in. We begonnen de tweede helft ook gewoon normaal we proberen druk te uiten op de helft van Laren en zochten veel de zij kanten en dat lukte best wel aardige. Ik weet niet precies in welke minuut Arjan voor van de verdiende 2-0 maakte maar dat was echt een super mooie aanval en hij schoot hem prachtige binnen voor ons, en niet veel later maakte Jason de 3-0 voor ons zij tweede goal van de ochtend. Helaas maakte Laren nog een doelpunt tegen 3-1 en na dat doelpunt diep tegen het einde van de wedstrijd maakte Jason de 4-1 voor ons. Een mooie hattrick voor Jason goed gedaan man!! En toen het fluit signaal klonk heerste er bij ons een opluchting bij ons omdat we gewoon erg blij waren met de overwinnen die verdient was en omdat we gewoon echt goed hebben gespeeld vandaag. Dit gevoel moeten we vast zien te houden en ook met een goed gevoel volgende week zaterdag uit tegen Fletiomare G1 daar ook maar de 3 punten mee nemen naar Amstelveen, we hebben wel wat goed te maken daar!! 

Maar nogmaals iedereen heeft echt goed gespeeld vandaag, en volgende week zaterdag ook zo lekker spelen. 

Tot volgende week,

 

Groeten van ons allemaal. 

 

PS: volgorde aan doelpunten hopelijk heb ik dat goed? 

 

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Almeerse HC G 1
MHC Castricum G 1

Twitter