Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg

G1 - MHC Castricum G 1: 4 - 5

Gespeeld op: 23-9-2017

HV MYRA G1 VS MHC Castricum G1 

(geschreven door aanvoerder Jasper)

 

HV MYRA G1 leid tweede nederlaag van het seizoen

 

Vandaag op zaterdag 23 september hadden de spelers van MYRA G1 hun tweede competitie wedstrijd dit keer was het een thuis wedstrijd.

We hadden een goede voorbespreking gehouden en vervolgens richting het veld gelopen voor een goede warm up.

 

De wedstrijd begon aan onze zijde redelijk we proberen het speel te maken en we hebben ook een paar kansen gecreëerd maar gingen er niet in. Castricum ging meer druk uitoefen op ons waardoor wij onder druk werden gezet waardoor Castricum de 0-1 maakte en daar mee gingen we ook de rust in.

 

In de rust werd ook mede gedeeld dat we het goed deden en dat we echt wel kansen kregen en dat we niet steeds de bal door het centrum moeten spelen maar via de zijkanten spelen. 

In de tweede helft begonnen we wel aardige maar Castricum maakte het speel maar wij maakte door Jason 1-1. Maar na die 1-1 viel het stil bij ons Castricum ging volle bal spelen en maakte de 1-2 en niet veel later de 1-3. Vlak daar voor had Jasper de grote kans om de 2-1 te maken maar het miste een heel klein beetje maar hoor.

Maar gelukkige maakte Jason de 2-3 en voelde we dat het nog kon door keihard de vechten in de zin van het positief  van het woord. En Jason maakte ook dacht ik de 3-3 van. En niet veel later maakte Jasper de 4-3 van en dat was op dat moment terecht. Maar helaas maakte Castricum de 4-4 van. En na de 4-4 maakte hun de 4-5 en dat was natuurlijk leuk voor hun maar jammer voor ons. Over het geheel gezien van de wedstrijd 1-3 achter naar 4-3 voorkomen hebben we er echt alles aan gedaan we hebben keihard geknokt en ook keihard gewerkt met elkaar. Ik denk dat een 4-4 wel op Zn plaats was. 

 

Iedereen heeft goed zijn best gedaan.

 

Groeten van ons allemaal.

 

 

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Almeerse HC G 1
Larensche Mixed Hockey Club G 1

Twitter