Almeerse HC G 1 - G1: 7 - 2

Gespeeld op: 9-9-2017

HC Almeerse G1 VS HV MYRA G1
(Geschreven door aanvoerder Jasper)

Op zaterdag 9 september hadden de spelers van MYRA G1 hun eerste competitie wedstrijd van het seizoen. Helaas zonder Sam, Koen & Dhammika. Giovanni kwam voor ons in vallen, bedankt Gio.

We begonnen de wedstrijd redelijk maar al gauw kwamen we in de problemen want Almere zetten ons erg onderdruk door hun goede spel wat zij lieten zien in de eerste helft. Wij maakte een goede goal door Jason gemaakt 0-1. Maar na die voorsprong ging het bij ons helemaal mis. Almere maakte al gauw de 1-1 en wij werden alleen maar ver naar achter geduwd waardoor wij het speel niet kunnen maken. We hebben geprobeerd om goede kansen te creëren maar ze wouden er gewoon niet in. Almere maakte het speel waar wij echt moeite mee hadden.

Ik weet niet met hoeveel wij de rust in gingen, maar tijdens de rust zijn er wel wat dingen gezegd tegen ons waardoor het in de tweede helft wel een stuk beter ging bij ons. We kregen wel wat kansjes maar het waren er ook niet veel.

Over het geheel gezien hebben wij vandaag terecht verloren. Almere was gewoon beter en maakte de kansen beter af dan wat wij deden. Maar uit de grond van me hart zeg ik echt dat iedereen zijn best heeft gedaan en zich goed heeft in gesteld en gewoon leuk heeft mee kunnen hockeyen.

Alleen beide scheidsrechters waren soms wel partijdiger helaas wat voor ons in het nadeel was en niet in het voordeel was.

Volgende wedstrijd staan we er weer en dan gaan we knallen thuis!!!

Groeten van ons allemaal.

MHC Castricum G 1