Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Algemeen Jul
4

H30-1 op zoek naar versterking

Nieuws afbeelding
Wij zijn op zoek naar nieuwe teamgenoten! 

H30-1 is een gezellig en goed presterend team dat de laatste jaren vast meedraait in de top van de 1e klasse (H30+). Elke woensdagavond trainen we in een fanatieke partijvorm en sluiten we af met de nodige pitchers (speciaal)bier. 

Op zondag spelen we meestal aan het einde van de ochtend en winnen we vaak (ook de derde helft). Verder hebben we gedurende het jaar meerdere teamuitjes en zoeken we in februari de zon op voor een (facultatief) teamweekend. Gezelligheid en prestatie dus!

Vanwege een aantal langdurige blessures, zijn we op zoek naar nieuwe teamleden. We willen een groot team zijn, zodat iedereen wel eens een wedstrijdje kan missen vanwege een vakantie of familieweekend. We verwachten dat je op een leuk niveau hebt gehockeyd en affiniteit met speciaalbier is een pré. 

Heb je interesse om een keer mee te trainen? Neem contact op met Erik Bijl (06171127668 of [email protected]). Ook tijdens de zomermaanden trainen we bij genoeg animo door!