Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Dames 1 Maa
28

Bart van der Meer nieuwe trainer/coach Myra Dames 1

Nieuws afbeelding Met ingang van seizoen ‘24/‘25 is Bart van der Meer aangesteld als nieuwe trainer/coach van Myra Dames 1. Van der Meer komt over van Terriërs Dames 1, waar hij elf seizoenen actief was. Hij volgt Jeroen Buné op die na vijf mooie seizoenen vertrekt bij de Myra-dames.

"We zijn heel blij met de komst van Bart”’ aldus Nick Beukering namens de commissie Tophockey van HV Myra. "Zijn jarenlange ervaring op topniveau, als speler en als trainer/coach, gaat onze dames zeker helpen in hun ontwikkeling om een stabiele overgangsklasser te blijven.” Van der Meer was jarenlang als speler actief in de Hoofdklasse bij Bloemendaal en Pinoké en als (assistent) trainer/coach bij Pinoké, Alkmaar en Terriërs in de Hoofdklasse, Promotieklasse en Overgangsklasse.

Van der Meer kijkt ook uit naar zijn nieuwe uitdaging: "Na elf seizoenen Terriërs is het voor mij goed om bij een nieuwe club aan de slag te gaan. Myra benaderde mij en de gesprekken met zowel de commissie Tophockey als met de dames zelf verliepen erg plezierig. Ik heb veel zin om met deze jonge en talentvolle groep aan de slag te gaan en ik ga er alles aan doen om de dames door te laten groeien in de overgangsklasse.”
 

Hoofdsponsors

Instagram