Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Algemeen Maa
26

27 maart weer koffietijd op Myra

Nieuws afbeelding
Beste Myra vrienden,

Maandag 27 maart is het weer koffietijd bij Myra. Dit keer een bijzondere bijeenkomst, omdat Myra man Piet Kooij een korte boekbespreking geeft van zijn boek : "Mijn oorlogen" .

Een toevallige confrontatie met een bijna burgeroorlog in Pakistan wekt de interesse van Piet Kooij voor het fenomeen oorlogen. Zijn ouders hebben de Tweede Wereldoorlog meegemaakt en zijn vader ook de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog. Waarom praatten ze daar nooit over?

Zijn familielid Klaas Kornelis Kooij heeft de stormvloed van 1825 als oorlog ervaren, ontwierp een plan om deze oorlog te winnen maar Cornelis Lely is met de eer gaan strijken. Piet herbeleeft al die oorlogen en vraagt zich af hoe hij als pacifist tankchauffeur kon worden tijdens de Koude Oorlog. Tenslotte kijkt hij vanuit dit perspectief naar de huidige en toekomstige oorlogen.

Een mooie gelegenheid om bij te praten met de Myra vrienden onder het genot van een kop koffie of thee en te luisteren naar het verhaal van Piet.
Iedereen is welkom neem dus je partner, vriend(in) of buren mee !

Tot de 27e. We beginnen om 10.00 en het duurt tot ongeveer 12.00 uur.

Met hartelijke groeten,
Bas en Henk


Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdsponsors

Instagram