Dames 1 Maa
20

Athena Dames 1 – Myra Dames 1 17/3

Nieuws afbeelding
Vandaag was het weer zondag en mochten wij weer een wedstrijd spelen. Gelukkig wat minder regenachtig dan vorige week begonnen wij aan de wedstrijd op het sportcomplex van Athena.

In de eerste helft startte wij scherp en creëerde een aantal kansen. Toch was het Athena wat de eerste goal mocht maken maar wij lieten onze koppies niet hangen. Vrij snel daarna maakte wij de 1-1 via een mooie strafcorner variant. Merel sloeg de bal op goal en Floor tipte de bal met haar backhand mooi in! Helaas verzaakte wij iets wat in ons felle spel en wist Athena vrij snel na de 1-1 de 2-1 binnen te tikken. En zo gingen wij ook de rust in.

De tweede helft kwamen wij sterk uit de startblokken, maar helaas verloren we ons overwicht op de wedstrijd na ongeveer 10-15 minuten, net zoals in de eerste helft. Daarna ging het spel over en weer, kreeg AthenA kansen en gingen wij nog opportunistischer en naar voren spelen. Helaas mocht het deze wedstrijd nog niet baten. Eindstand 2-1 voor Athena.

De glitter van de week is Fien! Deze topper toonde verreweg de meeste strijdlust van allemaal in zowel haar aanvallende als verdedigende acties.

Volgende week spelen wij thuis tegen USHC om 12:45 uur op ons eigen veld. Komen jullie ons weer aanmoedigen?

Nog een leuk nieuwtje:
Gelukkig hebben we afgelopen vrijdag wel een mooie 3-0 overwinning neergezet tegen Spandersbosch voor de Silver Cup. Daar waren we erg effectief met de kansen die we kregen en we zijn door naar de volgende ronde op 5 april. Dus schrijf die allemaal op in de agenda want het vuurwerk wat Spandersbosch had willen wij graag overtreffen!