Heren 1 Nov
14

VVV Heren 1- Myra Heren 1 11/11

Nieuws afbeelding
Afgelopen zondag speelden wij een Amstelveense derby uit tegen VVV heren 1. Na het gelijkspel van vorige week was het zeker weer tijd voor 3 punten. Na een goede trainingsweek waren we klaar om die winst te pakken. Een pittige pot werd uiteindelijk met 2-3 gewonnen!

Ondanks dat we goed aan de wedstrijd begonnen, kregen we na een paar minuten ongelukkig een strafcorner tegen. Deze werd feilloos benut en zo kwam VVV op een 1-0 voorsprong. Gedurende de eerste helft kregen we steeds meer grip op de wedstrijd en creëerden een aantal goede kansen om de 1-1 te maken. Uiteindelijk werd het harde werken beloond met een doelpunt van Lars. Na een goede actie van Menne over de achterlijn gaf hij de bal strak voor de goal waar Lars knap voor z’n man kwam en de bal binnen kon tikken. Niet veel later breidden we de score uit naar 1-2. Een voorzet richting de cirkel belandde voor de stick van Stefan die via een mooie lob de keeper van VVV verschalkte.
Met nog een paar minuten voor rust maakten we ook de 1-3 met opnieuw Stefan als doelpuntenmaker. Na een uitgespeelde counter kwam hij 1 op 1 met de keeper en kon hij de bal makkelijk langs de keeper binnen pushen. Ruststand: 1-3.

Na rust kregen we genoeg kansen om de score nog verder op te laten lopen, maar de bal ging er maar niet in. We hielden ons goede spel vast en domineerde eigenlijk de hele wedstrijd. Een moment van onoplettendheid resulteerde in de 2-3 van VVV waardoor het nog even spannend zou worden. Uiteindelijk werd de wedstrijd zakelijk uitgespeeld en gingen de 3 punten met ons mee naar huis. Eindstand: 2-3

Na een goede overwinning afgelopen zondag willen we de goede lijn doorzetten naar zondag waar we thuis tegen Overbos H1 weer zullen vechten voor 3 punten. Bedankt voor alle support en hopelijk zien wij zondag om 14:45 uur weer zo veel mogelijk man om ons naar die overwinning te schreeuwen!