18

Amstelveen Heren 1 - Myra Heren 1 16/9

Nieuws afbeelding
Een zuur gelijkspel afgelopen zondag uit tegen Amstelveen H1.
De grote hoeveelheid supporters langs het veld zorgden voor een mooie sfeer tijdens een interessante derby. Al snel na het begin van de wedstrijd was er een uitbraak van Amstelveen waarbij de bal uiteindelijk ongelukkig bij de 2e paal vrij kwam te liggen. Een speler van Amstelveen was er het dichtstbij en kon vervolgens makkelijk de 1-0 voor de thuisploeg binnentikken. De wedstrijd ging redelijk gelijk op. Na de 1-0 hadden we al meerdere malen de kans gehad om de score gelijk te trekken.  Even later werd dan toch de 1-1 gemaakt. Na een push van Stefan en een slechte stop van de keeper kon Mike de bal lekker binnen slaan. Een strafcorner van Amstelveen zorgde halverwege de eerste helft voor de 2-1. Aan ons de taak om voor rust nog wat aan de stand te veranderen. Uiteindelijk was daar vlak voor rust weer de gelijkmaker. Uit een strafcorner pushte onze captain Boyd de bal hard in de rechterkruising. Ruststand: 2-2

Na rust ging ons spel weer een stuk beter lopen. Langzamerhand kregen we meer de overhand en creĆ«erden we kans op kans. Vrije schietkansen, corners en tip-ins konden helaas niet benut worden en de voorsprong bleef helaas uit. Met nog ongeveer 10 minuten te spelen was er een goede rush van Job die over rechts de achterlijn binnen kwam dribbelen. Na een goede haakse voorzet op Jurian, kon hij de bal in de lange hoek binnen pushen en zo de 2-3 op het scorebord zetten. De wedstrijd naderde langzaam zijn einde en de overwinning leek binnen te zijn. Met nog een paar seconden te spelen, kwam Amstelveen er nog een keer uit en via een paar snelle passes werd vervolgens de eindstand bepaald op 3-3.

Door in de laatste minuut onnodig een doelpunt weg te geven gaan we helaas met maar 1 puntje naar huis. Deze week gaan we ons weer goed voorbereiden op de volgende competitiewedstrijd van zondag thuis tegen Terriƫrs H1. Bedankt voor de support en zondag hopen we iedereen weer langs de lijn te zien om ons aan die 3 punten te helpen!