Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Evenementen Senioren Jun
16

Myra Zomer-Avond-Hockey 2024

Nieuws afbeelding Het is op Myra inmiddels een traditie om elke woensdagavond in de zomer lekker gezellig door te hockeyen. Uiteraard ook deze zomer! We starten dit jaar op 26 juni 2024 op veld 1 tot en met 21 augustus 2024.

Deelname is GRATIS, iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Ook vrienden, familie of sportieve kennissen zijn van harte welkom. Aanvang om 19:45 uur en we starten om 20.00 uur.

Als organisatie willen wij jullie er graag op wijzen dat Zomer-Avond-Hockey een Teamsport is. Bij Zomer-Avond-Hockey staan 2 van de 3 waarden van Myra hoog in het vaandel, te weten Plezier & Respect! De waarde Prestatie is ondergeschikt bij het Zomer-Avond-Hockey. Dus houdt rekening met elkaars niveau, zodat iedereen kan genieten van deze leuke en gezellige Myra-traditie.

Na afloop kan er zoals altijd weer gezellig geborreld worden. In het assortiment zitten weer heerlijke zomerse versnaperingen! Vanaf 19.30 uur tot een uurtje of 23.00 uur hebben we een barkeeper/barkeepster.

Tot snel op het hockeyveld!

Sportieve groeten,

Carel Möller

Hoofdsponsors

Instagram