Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Algemeen Aug
31

Uit de bestuurskamer

Nieuws afbeelding

Uit de bestuurskamer

 

Hopelijk hebben jullie allemaal een leuke zomervakantie gehad en weer veel zin in mooie sportieve hockeydagen.

Alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn getroffen. We zijn blij met de nieuwe leden die we dit seizoen mogen verwelkomen zowel in de jeugd als bij de senioren is er sprake van een lichte ledengroei waarmee we ingaan tegen de landelijke trend.

 

Voor de ledenvergadering op 30 oktober 2023 zijn we als bestuur al bezig met de voorbereidingen. We doen tijdens de ALV(Algemene Leden Vergadering) verslag over afgelopen seizoen en vertellen onze plannen voor het nieuwe seizoen. We nemen tijdens de vergadering afscheid van twee bestuursleden namelijk Therese Jensen en Marijke Stenger. Therese is al jaren actief bij de vereniging in verschillende rollen waarvan afgelopen jaren ook als bestuurslid Senioren breedte. Therese stopt gelukkig niet als actieve vrijwilliger maar wel als bestuurslid. Marijke is afgelopen drie jaar verantwoordelijk geweest voor de jeugd. Zij heeft aangegeven dat ze haar rol moeilijk te combineren vond met haar werk. Afgelopen weken hebben we gesproken over een aantal veranderingen in de commissie Jeugd om de vrijwilligersrollen leuker en werkbaarder te maken. We zijn daarom naast een voorzitter Jeugd ook op zoek naar een secretaris Jeugd en twee co√∂rdinatoren Jongste Jeugd. 

Vind je het leuk om de vereniging beter te leren en heb je interesse neem dan gerust contact op met [email protected]

 

Tijdens de ledenvergadering van 30 oktober 2023 gaan we jullie ook informeren en vragen om mee te denken over de toekomstige samenwerking met MHC Amstelveen.

 

De sponsorcommissie is het seizoen gestart en wil graag nieuwe sponsoren aan de club verbinden. De commissie heeft een aantal nieuwe leden en is vol energie om samen met bedrijven te brainstormen over mooie samenwerking. Heb jij een idee over een nieuwe sponsor, wellicht jouw werkgever of jouw eigen bedrijf? Neem dan contact op met de commissie via [email protected]

 

We hopen er samen met jullie een mooi seizoen van te maken en zien jullie graag langs de lijn of in het clubhuis.

 

Vriendelijke groeten,

Namens het bestuur,

Mette Reitsma

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoodsponsors

Instagram