Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Evenementen Junioren Mei
28

Kom jij ook naar het Zomerhockeykamp op Myra?

Nieuws afbeelding
Heb jij nog geen plannen voor de zomervakantie? Kom dan naar het supergave hockeykamp op Myra.

Ook dit jaar komt Hockeykampen.nl weer naar HV Myra! Het belooft een onvergetelijk kamp te worden, mede dankzij een super vet thema, mega leerzame hockey-oefeningen voor het nieuwe seizoen en natuurlijk de allerleukste begeleiders!

Voor wie is het Hockeykamp op Myra?
Het 3-daagse hockeykamp zal plaatsvinden van 31 juli t/m 2 augustus en is voor iedereen tussen de 6 t/m 15 jaar, van beginners tot pro’s), wij zullen ervoor zorgen dat je met je eigen leeftijd en niveau wordt ingedeeld!

Programma Hockeykamp HV Myra:
Elke dag begint stipt om 9:30 uur, met een inloop vanaf 9:00 uur.
Het programma zal bestaan uit veel verschillende trainingen en technieken gegeven door enthousiaste trainers. Van leren spelen in onder-/overtal tot de vetste technieken en coole trucjes. Ook zal er veel aandacht besteedt worden aan het verbeteren van de basistechnieken en persoonlijke ontwikkeling.
Rond het middaguur krijg je een gezonde lunch.

Naast hockey worden er in de middag ook andere leuke activiteiten gedaan, zoals gave andere sporten en zullen we springen op luchtkussens of glijden over de buikschuifbaan (vet!!). Om 16:30 uur zijn we allemaal moe gespeeld en is dag voorbij.

Samen aanmelden voor het hockeykamp op HV Myra?
Wil jij samen met je vriend(en) in het groepje? Geef dit aan tijdens je boeking, dan delen wij jullie samen in. Verder zal er gekeken worden naar leeftijd en niveau.
Via deze link kun je je inschrijven.

Wil je nog langer hockeyen?
Schrijf je dan in voor het vijfdaagse hockeykamp van 31 juli t/m 4 augustus.
Dat kan via deze link.

Hoodsponsors

Instagram