Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Junioren Jul
18

Myra openingstoernooi 27 augustus 2022

Nieuws afbeelding Heb jij ook zo’n zin in het nieuwe seizoen? Op zaterdag 27 augustus willen we goed beginnen met een sportieve en gezellige seizoensopening. Er zijn 3 verschillende programma's. Schrijf je snel in want de uiterste inschrijfdatum is 19 augustus! 
Voor vragen mail naar [email protected]

Benjamins, F, E 6-tallen en G-hockeyers
Voor de Benjamins, F, E 6-tallen en voor de G-hockeyers is er een ochtendprogramma van 09:30-12:00 uur met hockey en spelletjes. Aanmelding is in teams van 6 jeugdleden met 2 ouderbegeleiders. De deelnemers hoeven niet uit hetzelfde Myra team te zijn maar het mag natuurlijk wel. Lukt het niet om een team samen te stellen maar wil je kind wel graag meedoen? Mail dan naar [email protected] We gaan dan proberen te helpen om een leuk team te vinden. 
Zeven of acht spelers in een team mag maar de spellen zijn ingericht op 6 spelers. Er moet dan worden gewisseld. Ook vragen we dan om een extra 3de ouderbegeleider voor het team. 
Kosten zijn 36 euro per team incl een ijsje en een vol ochtendprogramma. 
Inschrijven kan hier 

C, D en E 8-tallen
Van 10:30-16:00 ben je actief en bezig met uitdagende spellen (50% hockey, 50% meerkamp). Aanmelding is individueel, wij zorgen voor een indeling in gelijkwaardige teams.  
Kosten zijn 10 euro per persoon incl lunch, ijsje en een vol dagprogramma. 
Inschrijven kan hier.

AB jeugd kroegentocht
Voor de AB jeugd organiseren we dit jaar een kroegentocht in Amstelveen. Van 12:30-17:00 wordt je in teams op verschillende plekken(kroegen) in Amstelveen uitgedaagd. Aanmelding kan individueel of als duo. 
Kosten zijn 12,50 per persoon incl 3 drankjes, een hapje en een vol programma. 
Inschrijven kan hier

PS. Voor de ouders; In een kroeg draait het niet alleen om alcohol. Je kunt er darten, biljarten en nog veel meer. Ons beleid is nog steeds NIX18. 


Hoodsponsors

Instagram