11

Myra Dames 1 - Overbos Dames 1 10/10

Nieuws afbeelding Lieve fans,

Afgelopen zondag stond Overbos op het programma. Het zonnetje scheen en op ons eigen veldje en met veel publiek langs de lijn waren wij dan ook gebrand om te winnen.

De eerste helft verliep wat moeizaam. In het eerste kwart behaalden we meerdere strafcorners, maar helaas haalden wij hier geen resultaat uit. In het tweede kwart scoorde Overbos via een strafcorner: 0-1 achter.. Het werd gelukkig al snel weer 1-1 dankzij een goede voorzet van Ellis waardoor Juul de bal het goal in kon glijden. Het stond weer gelijk, maar er moest in de tweede helft wel echt een tandje bij.

In het derde kwart begon het eindelijk een beetje te lopen en lag ons tempo een stuk hoger. Na een behaalde strafbal pushte Pau de bal keurig in de rechterhoek: 2-1!! Onze voorsprong werd in dit kwart verder uitgebreid, door een goede interceptie kon Ellis de cirkel in lopen en wist zij wederom Juul weer te vinden die vervolgens de 3-1 scoorde. Ook in het vierde kwart bleven wij doorgaan met scoren. Na een mislukte strafcorner kwam de bal bij Nienke terecht die de bal hard richting de tweede paal schoof waar Pau op de juiste plek stond en de bal erin kon tippen. We deden er nog een schepje bovenop en bleven goede combinaties maken. Als kers op de taart scoorde Juul haar 3e van de middag, zij wist met een 1 tegen 1 op de keeper de bal in het goal te krijgen. Dit leidde tot de eindstand: 5-1 winst!

Onze overwinning hebben wij na afloop gevierd op het zeer geslaagde TD'tje op Myra. Volgende week spelen wij om 12:45 uur uit tegen Naarden Dames 1, wij hopen jullie dan langs de lijn te zien!