13

Myra Dames 1 - Haarlem Dames 1

Nieuws afbeelding Lieve lezers,

Vandaag was ons eerste echte potje voor de punten. Laten we hopen dat we na 2 jaar weer een competitie kunnen afmaken, daar doen we het toch allemaal voor. Na 6 weken voorbereiding waren we er helemaal klaar voor om tegen Haarlem een goede pot neer te zetten.

We begonnen vol enthousiasme aan de wedstrijd, maar helaas was ons spel een beetje chaotisch. Waren dit dan misschien de zenuwen? Toch wisten we na 5 minuten een corner te creëren. Ellis wist namelijk de voet van de tegenstander te vinden na een mooie actie. Na een iets mindere corner, kregen we gelukkig nog een herkansing. Deze werd erg mooi getipt door Nienke, maar ging net over het goal.

Helaas nog steeds 0-0 op het scorebord. Op dat moment waren we toch wel de betere ploeg en wisten we onszelf ook te belonen. Doordat Webster een fantastische onderschepping had en deze bal doorspeelde op Lotte in de as. Lotte wist Indy te bereiken rond de strafbalstip, waardoor Juul de bal door de benen van de keeper kon tippen. Yes, 1-0.

Het tweede kwart begonnen we dan ook erg sterk. We wisten door mooi samenspel gelijk een doelpunt te maken. Ellis pakte rond de middellijn de bal af. Na een mooie bal op Dana in de as, werd deze goed doorgespeeld op Pau (dit is overigens onze glitter van de week). Paulien kwam over de achterlijn binnen en speelde de bal bij het eerste streepje naar Lotte. Yes, 2-0!!! Alles zag er rooskleurig uit, tot dat we begonnen aan de 2e helft. Eindstand 2-2. De rest mag je zelf invullen 😉.

We zien jullie hopelijk volgende week aan de zijlijn bij AMVJ. Dan gaan we voor een beter resultaat!!