Algemeen Maa
12

Coronavirus: alle activiteiten bij HV Myra afgelast t/m 6 april, clubhuis gesloten

Nieuws afbeelding

Naar aanleiding van de berichtgeving van de Nederlandse overheid is HV Myra tot en met 6 april gesloten en worden er geen activiteiten georganiseerd op de club.

Eerder al heeft de KNHB alle wedstrijden in het land afgelast, die maatregel staat vooralsnog ook tot en met 6 april. Hoe deze situatie wordt nu er tot 1 juni geen bijeenkomsten meer mogen worden georganiseerd is nog onbekend. De KNHB houdt alle updates bij op deze pagina van hun website.

In ieder geval zijn alle evenementen die op de agenda stonden voorlopig dus afgelast, waaronder het Paas-Hock-Ei toernooi voor G-Hockey dat dit jaar op 11 april zou plaatsvinden.

De maatregelen zijn bedoeld om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen.

Vragen

Mocht je als team vragen hebben, dan kun je je richten tot de voorzitter van de betreffende Technische Commissie. Overige vragen kunnen gericht worden aan [email protected]

Advies RIVM

Omdat de verwachting is dat het nieuwe coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven, raden ook wij aan om alle adviezen en maatregelen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) op te volgen, zodat we met zijn allen de gevolgen van deze virusuitbraak in kunnen perken dan wel vertragen.

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

• Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Ga met maximaal 3 personen naar buiten (meer is ook niet meer toegestaan en wordt op gehandhaafd).
  • Ga alleen naar buiten als het nodig is voor werk, boodschappen of om anderen te helpen.