Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Junioren Maa
3

Nationale Hockeykampen zomer 2020 bij HV Myra

Nieuws afbeelding


*Veiligheid en gezondheid staan altijd bovenaan! Daarom volgen zowel HV Myra, als Nationale Sportkampen de adviezen van het RIVM nauwkeurig. Vooralsnog zijn de zomerkampen van Nationale Sportkampen niet in het geding en hopen we dat we weer fijn kunnen hockeyen. Mocht de situatie anders zijn, dan volgt een volledige restitutie van het deelnamegeld.

Gratis stick bij hockeykamp in zomer op Myra!

De Nationale (Top-)hockeykampen worden van 6-10 juli georganiseerd op HV Myra* Je gaat de tijd van je leven hebben en echt beter worden! Met een Olympisch themaen trainingen o.l.v . een

(Jong-)Oranjespeler ga je dit nooit meer vergeten. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij het beste uit jezelf halen. Ben jij erbij? Deze zomer is er een special edition van het hockeykamp, speciaal voor Myra. Lees hieronder meer daarover.

Meikamp geannuleerd

Vanwege de corona-epidemie kan het kamp in de meivakantie helaas niet doorgaan. De ingeschreven deelnemers hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.

TOT 1 MEI: Kies je gratis stick t.w.v. max €180,- bij hockeykamp in de zomer**

Wauw, wauw, wauw! Dankzij onze partner The Indian Maharadja krijg je eengratis* hockeystickbij aanmelding voor zomerkamp van vijf dagen of langer!Je mag zelf je stick kiezen uit meer dan 20 sticks. Hoe eerder je boekt, hoe meer keuze. Bekijk de voorwaarden.

*Maatregelen en voorwaarden omtrent corona virus

Veiligheid en gezondheid staan altijd bovenaan. Daarom volgen we de adviezen van het RIVM nauwkeurig.Vooralsnog zijn de zomerkampen niet in het geding en vertrouwen we erop dat we weer fijn kunnen hockeyen. Mocht de situatie anders zijn, dan volgt er een volledige restitutie van het deelnamegeld.

Data en informatie

  • 6 t/m 10 juli 2020 in de zomervakantie

 De clinics en hockey- en tophockeykampen zijn voor hockeyers van 6 t/m 16 jaar. Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, maar ook bij je vriendjes. De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Vanaf 5 jaar kan je meedoen aan het Sport&Spelkamp. Ook zijn er kampen voor keepers.

Hockey- of Tophockeykamp?

Bij het hockeykamp ben je 70% van je dag aan het hockeyen. Ook wordt er gespeeld op het luchtkussen en doen we andere leuke sporten en activiteiten. Tijdens het tophockeykamp hockeyen we de hele dag en krijg je iedere dag een clinic, masterclass of analyse.

Zomerkamp Special Edition

Deze zomervakantie beleef je bij inschrijving voor het hockeykamp original het ultieme kamp. We gaan namelijk minimaal 50% van de dag hockeyen, maar gaan ook andere sporten doen. Zo maken we een uitstapje naar het Rugbyveld en de Atletiekbaan. Daar krijgen we speciale, super leuke clinics in andere sporten. We focussen ons dan op de meest bruikbare technieken voor hockey. Snelheid, lichaam schijnbeweging en voetenwerk trainen we in leuke spelvormen. Zo zal je ontzettend veel plezier hebben, maar ook echt beter worden. Leuk he?

 Inclusief:

  •  Heerlijke en gezonde lunch, limonade en tussendoortjes
  • Meet & Greet en masterclass van (Jong-)Oranje Speler
  • Gegarandeerd beter worden! Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal opgeleide hockeytrainers
  • Je persoonlijke hockeycertificaat

Familie- en groepskorting

Maak gebruik van je familiekorting of groepskorting (4 personen of meer) en krijg max 15% korting. Let op, aan deze actie zitten strikte voorwaarden verbonden. Bekijk de voorwaarden.

Inschrijven of meer info: www.nationalesportkampen.nl

**Gratis juniorstick. Seniorstick met kleine bijbetaling. Bekijk alle voorwaarden van de stickactie op de website. Er is een beperkt aantal sticks beschikbaar