Dames 1 Okt
8

AMVJ Dames 1 - Myra Dames 1 6/10

Deze zondag stond de wedstrijd uit tegen AMVJ op het programma. Ondanks dat het deze zondag een grijze en regenachtig dag was waren we er helemaal klaar voor.

Drie minuten na de start van de wedstrijd ontstond er een aanval voor AMVJ die in eerste instantie goed was tegengehouden door onze verdedigers. Helaas de bal daarna niet goed weg kunnen spelen en resulteerde dit in een snelle 1-0 achterstand.
Na het eerste kwart een nodige tactische aanpassing gemaakt. Wat resulteerde in veel aanvallen en kansen, waarbij wij grotendeels op de helft van AMVJ hebben gehockeyd.
In het derde kwart was er een mooie aanval over links van Floor. Ze schoot op goal en de bal werd gevaarlijk terug gespeeld door de keeper, een strafcorner voor Myra. Merel stond op kop cirkel, kreeg de bal en sloeg hem perfect in de rechterhoek. 1-1 met nog 25 minuten te gaan.
In het vierde kwart ging het gelijk op. Beide teams hadden kansen maar scoorde niet. 6 minuten voor tijd was er een uitbraak van AMVJ waar helaas de 2-1 uitkwam.
We hebben de laatste paar minuten nog met zijn alle door geknokt maar niks uit kunnen halen.

Helaas de wedstrijd verloren maar deze week gaan we weer vol aan de bak om er voor te zorgen dat aanstaande zondag tegen Qui Vive de drie punten op Myra Blijven!.

Wil je ons ook in actie zien? Kom dan zondag om 12:45 uur naar Myra en support ons naar de winst tegen Qui Vive!