Dames 1 Mei
9

Haarlem Dames 1-Myra Dames 1 5/5

Nieuws afbeelding
Na een weekje "vakantieā€ te hebben gehad, waarbij de nodige rust gepakt werd, konden we afgelopen week weer vol gaan om ons klaar te stomen voor Haarlem.
In de kleedkamer werden de laatste dingen gezegd en met elkaar afgesproken dat er vandaag niets tegen de scheidsrechter zou worden gezegd, die afspraak heeft ons (denk ik) vele kaarten gescheeld, omdat we het zeker niet altijd eens waren met de mannen in het geel.

We kwamen vrij snel in de eerste helft op een 1-0 achterstand door een strafcorner die er goed ingeschoten werd. De terechte gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. Stam schoot een goede backhand precies in het hoekje van Haarlem. De 2-1 werd wederom gescoord vanuit een strafcorner, en dit is ook de stand waarmee we de kleedkamer ingingen. We zagen allemaal in dat het hier zeker mogelijk was om ondanks de achterstand alsnog met de winst naar huis te gaan. De 2-2 werd dan ook gescoord door een slag van Lotte H. Pakjesavond was na de eerste helft nog niet voorbij voor Haarlem, het ene cadeautje van de scheidsrechters kregen ze na de ander. Gelukkig pakten ze ze niet allemaal uit, maar de 3-2 werd helaas wel uitgepakt. Wij kregen nog een paar grote kansen die we niet afmaakten. En 3-2 is dan ook de eindstand geworden.
Heel erg balen, omdat er zeker meer in had gezeten!

Aankomende zondag kunnen we jullie support heel hard gebruiken, we mogen het namelijk opnemen tegen Xenios, de koploper van onze poule. Het is de enige ploeg van de top 4 waar wij nog geen punten tegen hebben gepakt. De vorige keer is het 2-1 geworden, dus het beloofd een knaller van een wedstrijd te worden.