Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
G-Hockey Apr
23

Paas-Hock-Ei-toernooi 2019

Nieuws afbeelding
Zaterdag 20 april was het zover. Het 15e Paas-Hock-Ei-toernooi voor G-teams uit heel Nederland. Schitterend weer en een recordaantal van 35 zestallen en achttallen zorgden voor een prachtige dag. Er werden veel fanatieke en sportieve wedstrijden gespeeld en door de beginnersteams ook leuke spelletjes gedaan. 

Tijdens de lunch kon er gedanst worden bij de lunchdisco onder leiding van DJ Appelmoes. Ook kwam clown Hoky Poky langs en maakte weer vele mooie ballonfiguren. 

De dag werd afgesloten met de prijsuitreiking en een optreden van zingende DJ Dennis. En daarna voor iedereen een heerlijk broodje hamburger en een lekkere pizzapunt. Door de hulp van heel veel vrijwilligers werd het een heel mooi lustrum toernooi. 

Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt door steun van Mean Well, Coop, Customeyes, Nationale Sportkampen, Keurslager Fred van Ingen, New York Pizza, Allers Speciaalzaak. 

Hoodsponsors

Instagram