Heren 1 Apr
11

Myra Heren 1- Spandersbosch Heren 1 7/3

Nieuws afbeelding
Afgelopen zondag speelden we opnieuw thuis en ditmaal tegen Spandersbosch Heren 1. Na de zure verliespartij van vorige week was er de noodzaak om deze keer een beter resultaat te behalen. Een zwaarbevochten wedstrijd werd uiteindelijk met 3-1 gewonnen waardoor de 3 punten in Amstelveen bleven.

De wedstrijd kwam maar langzaam op gang. Beide teams hadden moeite om in de wedstrijd te komen en over en weer waren wat kleine kansjes die zorgden voor gevaar. Het duurde tot aan de 20e minuut voordat de eerste echte grote kans van onze kant werd gecreëerd welke meteen resulteerde in een doelpunt. Vanaf rechts kwam Jasper over de achterlijn de cirkel binnen lopen en leverde een goede voorzet af voor de goal. Keeper en verdediger konden niet bij de bal waardoor Jurian de bal binnen kon schieten, 1-0. In de rest van de periode voor rust was hetzelfde spel te zien als voor de goal. De 1-0 stand was dan ook de ruststand.

Na rust de taak om de wedstrijd op slot te gooien. Langzamerhand kregen wij de overhand en creëerden kansen om de 2-0 te maken. Pas na een dikke 25 minuten in de 2e helft maakten wij dan eindelijk de 2-0. Uit een strafcorner sleepten Jurian de bal laag in de linker hoek en liet de keeper kansloos.  Even later, met nog 5 minuten te spelen, kreeg Spandersbosch een strafcorner die ongelukkig via een stick van onze verdediger de keeper passeerde en zij hiermee de aansluitingstreffer maakten. Even leek het er weer op dat er punten gemorst gingen worden, maar een minuut na de goal van Spabo maakten wij gelukkig de 3-1. Een hoge scoop van Jasper vloog richting de cirkel waar Stefan met z’n rug naar de keeper gepositioneerd stond. Met een goede aanname en vervolgens een schot vanuit de draai schoot hij de bal op fenomenale wijze in de kruising en hiermee was de wedstrijd gespeeld.
Eindstand: 3-1.

Aankomende vrijdag spelen wij voor de beker op en tegen Alkmaar en zondag voor de competitie opnieuw op en tegen Alkmaar. Bedankt voor de support en hopelijk zien wij jullie zowel vrijdag als zondag langs de lijn om ons te steunen!