Dames 1 Apr
9

Overbos Dames 1 - Myra Dames 1 7/4

Nieuws afbeelding
Met de gewonnen wedstrijd van de Silvercup in de benen gingen we met een goed gevoel vrijdagavond naar huis. Winnen voelt goed, en die lijn van punten pakken willen we graag doorzetten.

Ik denk dat vrijwel iedereen van het team in de ochtend opstond, naar buiten keek, en dacht: ik heb er zin in. Zin hebben in een wedstrijd is denk ik de belangrijkste ingrediĆ«nten van goed uit de startblokken komen.

En dat deden we! Na een heuse 5 minuten te hebben gespeeld, lag de 0-1 al in de netten als gevolg van een mooie aanval met goede combinaties die Charlie en Stam als laatste aan wisten te raken. Dit voelt goed, er valt iets te halen. Wat we wisten van Overbos is dat ze een goede corner hadden. Hiermee werden we ook pijnlijk geconfronteerd toen de 1-1 werd gescoord door een mooie tip-in. We waren goed, creĆ«erde kansen maar Overbos was net iets scherper. Met een strafcorner werd de bal het net ingesleept, 2-1.

De scheidsrechters hadden al de vingers in de lucht gestoken om de laatste minuten van de wedstrijd aan te geven toen Mieke na een goede pass van Lot de bal op goal sloeg en Sas listig bij de 2e paal stond om zo vlak voor rust nog de gelijkmaker te maken. Iedereen weet dat voor rust nog een goal maken een goed gevoel geeft.

Dus met een goed gevoel gingen wij de (ietwat kleine) kleedkamer in. Helaas viel het goal 5 minuten na rust niet in ons voordeel. Wederom een strafcorner belandde in het verkeerde goal. 3-2. 10 minuten voor tijd na een mooie actie van Ots kreeg lot de bal op kopcirkel en wist m heel knap met een flats in de rechterkruising te werken. 3-3. 16 spannende minuten volgden tot het eindsignaal. Met 3-3 op het scorebord gingen we tevreden naar huis.

Deze zondag mogen wij aantreden tegen een andere titelkandidaat. Phoenix mogen wij om 12:45 uur thuis ontvangen. En dat zal, net als zondag een mooie wedstrijd worden.