Heren 1 Nov
8

Myra Heren 1 - Alliance Heren 1 4/11

Nieuws afbeelding
Afgelopen zondag speelden wij thuis tegen de mannen van Alliance H1 en geloof het of niet maar na 70 minuten stond voor de 4e keer dit seizoen een 3-3 eindstand op het scorebord. Een 1-3 achterstand werd in de laatste 10 minuten gelukkig nog knap omgezet in een gelijkspel.

De wedstrijd begon goed met een paar grote kansen om op voorsprong te komen. Na 10 minuten maakte Lars een goede actie over rechts en kon vervolgens vrij op doel schieten. De bal werd nog lichtelijk aangeraakt door een verdediger maar was de keeper te machtig, 1-0. Lange tijd leek het een makkelijke wedstrijd te worden gezien het aantal kansen die gecreĆ«erd werden, maar doelpunten bleven uit. Wanneer we zelf de kansen niet afmaken, valt ie ongetwijfeld aan de andere kant en dat gebeurde. Met nog een paar minuten te spelen voor rust maakte Alliance de 1-1.

Na rust haalden wij niet ons niveau en kregen we al gauw een strafbal tegen. Deze werd benut en keken zo tegen een 1-2 achterstand aan. Vlak hierna viel zelfs de 1-3 na onoplettendheid van onze kant. Tot aan 10 minuten voor tijd was er niks van ons niveau van de eerste minuten terug te zien. Uiteindelijk werd de aansluitingstreffer alsnog gemaakt. Een geniale actie van Julius die 2 man de hielen liet zien en een vernietigende backhand in het dak van het doel zorgen voor de 2-3. Net als vorige week tegen Bennebroek werd de gelijkmaker gemaakt uit een strafcornervariant die via Stefan werd binnen gepusht. Met nog 2 minuten te spelen kregen wij nog een strafbal om de 4-3 te maken, maar deze werd helaas gemist door Boyd. Eindstand: 3-3

Aankomende zondag spelen wij uit tegen VVV. Deze week weer hard trainen en zorgen dat we zondag gewoon die 3 punten weer mee naar huis nemen. Bedankt voor alle support en tot zondag!