Myra Dames 1 - Overbos Dames 1 7/10

Nieuws afbeelding
Lieve supporters,

Zondagochtend hadden wij ons al om 10.00 uur verzameld bij Nienke om gezamenlijk te ontbijten, al was dit voor een aantal toch nog wel wat vroeg… Sleutels kwijt, wekker niet afgegaan, tjaaaa de boetepot mocht toch wel een paar keer in actie komen. Uiteindelijk een uitgebreide en goede voorbespreking gehad met elkaar om vervolgens richting Myra te gaan. Vandaag kwam Overbos namelijk bij ons op bezoek. Tegen deze ploeg hebben wij het altijd moeilijk, maar toch was er alle vertrouwen dat wij Overbos vandaag gingen pakken.

Nadat onze mini’s van de week de bal hadden uitgenomen, begonnen wij scherper aan de wedstrijd dan de week ervoor (al was dat ook niet heel moeilijk). Toch wist Overbos hier en daar een corner te krijgen, waarbij Overbos ook het eerste doelpunt wist te maken. Met de tussenstand van 0-1 gingen wij dan ook de rust in. Helaas begonnen wij niet scherp genoeg aan de tweede helft, in de eerste minuut wist Overbos al de 0-2 te maken. Maar aangezien wij natuurlijk nog 34 minuten te spelen hadden, was de wedstrijd nog niet verloren. Met goed teamwork wisten we Overbos onderdruk te zetten en werden er aan onze kant nog wat corners gehaald. Helaas wisten wij hier geen rendement uit te halen. De corners waren geen succes afgelopen zondag, maar Floor wist toch wel een erg mooi doelpuntje te maken. Bijna vanaf de achterlijn wist Floor met haar backhand de bal in de kruising te krijgen, hoppa 1-2. Jammer genoeg wisten we deze uitslag niet meer gelijk te trekken. Overbos maakte er een paar minuten voor tijd nog 1-3 van. Dus liepen wij zonder punten van ons eigen veldje af. Snel door naar komende zondag…

Komende zondag spelen wij tegen Phoenix, de koploper van de competitie. Phoenix is nog ongeslagen dus laten wij hier zondag eens verandering in gaan brengen. Hopelijk zien wij u zondag om 12:45 uur  in Zeist. Wij hopen de 3 punten mee te kunnen nemen naar Myra om vervolgens dit te kunnen vieren tijdens het eerste Myra TD!!