Heren 1 Okt
8

Spanderbosch Heren 1 - Myra Heren 1 7/10

Nieuws afbeelding
Afgelopen zondag speelden wij alweer de 5e wedstrijd van het seizoen. Ditmaal uit in Hilversum tegen Spandersbosch H1. Na 3x achter elkaar gelijk te hebben gespeeld was het weer hoog tijd voor een overwinning. Na een goede trainingsweek met op donderdag een overwinning op Amstelveen H1 waren we klaar voor om die overwinning binnen te slepen. En met succes! Een lastige pot werd uiteindelijk met 1-2 gewonnen.

De wedstrijd kwam maar langzaam op gang. Beide partijen speelden met een te laag baltempo waardoor aan beide kanten nog niet veel kansen werden gecreƫerd. Na een kwartier maakten de thuisploeg echter de 1-0. Ondanks dat een vrije slag niet op de goede plek genomen werd, mocht er doorgespeeld worden en kon Spandersbosch de cirkel binnenlopen en scoren. Gelukkig maakten wij niet veel later de gelijkmaker. Een harde bal van Jeroen kwam op kopcirkel bij Jurian terecht. Hij draaide vervolgens knap weg naar zijn backhand en sloeg de bal hard richting de verre hoek. Bij de 2e paal stond natuurlijk Stefan om de bal binnen te tippen. Ruststand: 1-1

Na rust trokken wij de wedstrijd steeds meer naar onze kant. We speelden met een hoger baltempo waardoor we steeds meer kansen creĆ«erden. Halverwege de 2e helft maakten we dan eindelijk de 1-2. Uit een strafcorner pushte Boyd de bal hard in het linker zijnet.

Aan ons nu de taak deze voorsprong vast te houden en niet weer een gelijkspel weg te geven. Nadat we zelf meerdere malen de kans hebben laten liggen om de score uit te breiden, kregen we in de allerlaatste minuut nog een strafcorner tegen. Het zal toch niet weer gebeuren dat we in de slotfase punten laten liggen. Onze keep en uitlopers gaven nog een keer alles om die bal koste wat kost tegen te houden. De corner werd slecht uitgespeeld door Spandersbosch en de 3 punten gingen met ons mee naar huis!

Geen vlekkeloze wedstrijd van onze kant, maar wel 3 hele lekkere punten! Komende week weer hard trainen om dit gevoel vast te houden en zondag weer 3 punten te pakken. Om 14.45 spelen op ons eigen veld tegen Alkmaar H1. Bedankt voor het kijken en hopelijk zien we zondag iedereen weer langs de lijn!

PS: Aansluitend is er weer TD!