Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Algemeen Okt
6

Blessurespreekuur Medisch Centrum IBIS bij HV Myra

Nieuws afbeelding
Beste spelers en ouders van spelers van HV Myra,
 
Hockey gaat helaas soms gepaard met blessures. Om het plezier in bewegen en optimale zorg te bieden voor alle leden zijn we ook dit seizoen met Medisch Centrum IBIS aan de slag gegaan om de paramedische ondersteuning naar de selectieteams en de gehele club te optimaliseren.
 
Door laagdrempelige kwalitatief goede (sport)fysiotherapeutische ondersteuning en goede communicatie willen we vanuit de club zorgen voor lage uitval door blessure/overbelasting en ook zo het vertrouwen van de leden en ouders hoog houden en (top-)sportdoelen behalen.  
 
Brenda Pronk, sportfysiotherapeut met haar ervaringen bij diverse (top-) sportbonden en sportverenigingen zal de coördinatie op zich nemen. Zij doet dit samen met het professionele fysiotherapie team van Medisch Centrum IBIS. Zij hebben brede ervaring in sport- en hockeybegeleiding en werken samen met specialisten als sportartsen, podoloog, diëtiste en orthopeden.
 
Niet alleen zullen zij de blessurebegeleiding en blessurepreventie van de selectieteams Heren 1 en Dames 1 op zich nemen, zij zullen zich ook richten op het laagdrempelig aanbieden van blessurespreekuren op de club en workshops voor zowel coaches, spelers als ouders. Over deze workshops word je later dit jaar geïnformeerd.
 
Het blessurespreekuur bij HV Myra is op
dinsdagavond van 19.15-20.00 uur. Je kunt je hiervoor aanmelden via [email protected]. Zo kan de fysiotherapeut de tijd optimaal benutten. Maar schroom niet om tijdens het blessurespreekuur binnen te lopen met vragen over (kleine) blessures en blessurepreventie. Dit kan in de fysiotherapieruimte op de eerste verdieping van het clubhuis.
 
Uiteraard ben je op andere dagen (maandag t/m zaterdag) ook welkom bij Medisch Centrum IBIS aan de Van der Hooplaan, meteen aan de overkant van Myra op de eerste verdieping van HealthCity. Of stel je vragen via [email protected]
 
Heel veel sportplezier!

Mede namens Medisch Centrum IBIS

Twitter