Dames 1 Mei
16

Myra Dames 1 - Leiden Dames 1

Nieuws afbeelding
Afgelopen zondag was alweer het laatste potje van het seizoen. Voor de verandering was ons laatste potje een keer thuis en wel tegen Leiden, de nummer 2 van de competitie. Voor beide teams een wedstrijd zonder druk, aangezien het geen echt verschil meer kon maken in de ranglijst. Natuurlijk wilden wij graag ons seizoen goed afsluiten met een winstpartij!

Wij hebben dan ook een goede wedstrijd neer weten te zetten. Beide ploegen waren redelijk gewaagd aan elkaar en beide ploegen kregen goede kansen. Leiden wist als eerste het doel te vinden door een rechtstreekse corner. Maar ook wij kregen de bal via een corner in de goal. Door een combinatie tussen Ots en Stam werd de bal netjes in de rechterhoek geduwd. Met de stand van 1-1 gingen wij de rust in.

In de tweede helft werden meerdere kansen aan beide kanten gecreĆ«erd. Na een goede actie van Stella wist zij Charlie bij de cirkelrand aan te spelen. Via een schot en een voetje van de tegenstander, wist de bal het doel te bereiken. Helaas hebben wij de voorsprong niet lang vast kunnen houden, Leiden wist namelijk snel terug te komen op 2-2. Dit was dan ook de einduitslag. Dit hield in dat wij weer tegen Leiden shoot outs mochten gaan nemen. Gelukkig wisten wij deze shoot outs wederom te winnen, waardoor wij onze laatste wedstrijd met 2 punten hebben kunnen afsluiten.

Daarnaast willen wij al onze trouwe lezers bedanken & graag tot volgend seizoen!!