Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Algemeen Dec
23

Samenwerking ClubCollect voor contributie-inning

Nieuws afbeelding
De afgelopen tijd zijn wij als bestuur bezig geweest om te onderzoeken of bepaalde zaken binnen onze organisatie verbeterd kunnen worden. Ook de contributie-inning is hierbij aan bod gekomen en wij zijn van mening dat we hierin stappen kunnen maken. Om die reden gaan wij vanaf komend seizoen samenwerken met ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met contributie innen. ClubCollect is geen incassobureau maar een ondersteunende partij die ervoor zorgt dat contributie innen makkelijker gaat. Voor zowel de leden als de vereniging levert dit veel voordelen op. Het grootste voordeel voor leden is het betaalgemak en de mogelijk tot gespreid betalen (hiervoor wordt wel een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht).

Wat gaat er veranderen?
ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inning over. Via e-mail, sms en/of per post zal ClubCollect betaalverzoeken sturen namens HV Myra. Met de link in de berichten die je als lid ontvangt kun je naar jouw persoonlijke betaalpagina gaan. In deze beveiligde omgeving kun je aangeven op welke manier je wenst te betalen. Je kunt namelijk kiezen tussen een betaling ineens of een gespreide betaling. Gespreide betalingen gaan altijd middels automatische incasso, maar bij een betaling ineens heb je de keuze tussen een betaling via automatische incasso en een betaling via iDEAL. Bij de keuze voor gespreid betalen ontvang je altijd een aankondiging voordat een bedrag wordt afgeschreven, zodat je altijd op de hoogte bent. Op jouw persoonlijke betaalpagina kun je ook alle facturen inzien en zo nodig vragen stellen over een bepaalde factuur. 

Omdat ClubCollect betaalverzoeken zal sturen namens de vereniging, zullen er enkele persoonsgegevens met hen worden gedeeld, zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid, of worden gebruikt voor commerciĆ«le doeleinden en zijn alleen inzichtelijk voor de penningmeester. De verwerking van de persoonsgegevens zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp). 

Voor meer informatie over ClubCollect verwijzen wij je naar www.clubcollect.com/nl/members. Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot de samenwerking met ClubCollect kun je altijd terecht bij de penningmeester. Indien er tijdens de samenwerking vragen of onduidelijkheden zijn staan zowel wij als ClubCollect hier altijd voor open.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Twitter