Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Algemeen Dec
7

HV Myra Wijnactie 2017 groot succes!

Nieuws afbeelding
De HV Myra Wijnactie 2017 is wederom een groot succes geworden! We hebben meer dan 150 dozen wijn verkocht. Daarmee realiseren we voor Myra een opbrengst van meer dan €3.000,-! Hartelijk dank voor jullie deelname aan de wijnactie!
 
Iedereen die heeft besteld wil natuurlijk de wijnen ook zo snel mogelijk proeven! Dat is al mogelijk vanaf aanstaande zaterdag. Dan staat de bestelde wijn klaar in het clubhuis van Myra en kun je deze tussen 10.30 en 13.30 uur komen ophalen. Daarmee doe je ook de organisatie van de wijnactie  een groot plezier. Vele handen maken licht werk. Het scheelt enorm bij het thuisbezorgen van de resterende dozen wijn als zaterdag al de helft of meer wordt opgehaald.
 
Ben je zaterdag niet in de gelegenheid om de wijn zelf op te halen, stuur dan even een e-mail naar [email protected]. Dan plannen we je zo spoedig mogelijk in om de wijn thuis te bezorgen. We zorgen er in ieder geval voor dat iedereen de bestelde wijn nog voor de Kerst in huis heeft.
 
Graag tot zaterdag!
 
Marije Sijtsie     06-50253070  
Jos Nefkens       06-54656992

Twitter