Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Junioren Okt
11

Resultaten voorcompetitie junioren

Nieuws afbeelding
Hoewel een tweetal teams nog een inhaalwedstrijd moet spelen kunnen we terugkijken op een voorcompetitie met wat gemengde resultaten.

 
Naast de eerder genoemde resultaten van de MA1 en MB1 dient zeker ook de prachtige eerste plaats van de MB2 in de 1e klasse C genoemd te worden, die in de laatste competitieronde werd veiliggesteld door met 4-3 te winnen van de directe concurrent. Een resultaat waar de meiden en begeleiding absoluut trots op mogen zijn en waarvoor de felicitaties van de TC Junioren zeker op hun plaats zijn.

 
Veel van de overige teams hebben zich goed gehandhaafd in hun poule en in sommige gevallen is de eerste plaats helaas net niet gehaald, wat op zich overigens niets afdoet aan de prestaties van deze teams.

 
Een aantal teams heeft het, ondanks de verbeterde indelingsregeling van de bond, erg moeilijk gehad in de voorcompetitie. Deze teams en hun begeleiders willen wij een groot compliment maken voor de inzet die zij ondanks de tegenvallende resultaten elke week weer hebben getoond. Hopelijk zullen deze teams na de herindeling op een meer passend niveau worden ingedeeld en in hun nieuwe poule weer met meer plezier het veld op gaan en mee kunnen spelen om de punten.


TC Junioren


Twitter