Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Zaalhockey Nov
29

Hockeyclinics in de zaal

Nieuws afbeelding
Hockey Events Agency, die ook de seizoensopening van Myra organiseerde, organiseert deze winter clinics in de zaal! Deze clinics zijn extra trainingsmomenten voor jeugd-hockeyers waarbij de ervaring is dat de technieken die in de zaalhockey worden gebruikt, van zeer grote bijdrage zullen zijn op het veld. Denk hierbij aan diverse pushtechnieken om goals te maken maar ook versnellende passes. Het is hierbij niet van belang of je kind in de selectie speelt of in een breedte team, het gaat om het plezier hebben en het enthousiasme om beter te willen worden.

De trainingen worden gegeven door professionele trainers gespecialiseerd in zaalhockey onder leiding van Bj√∂rn van der Dussen en Jonas van de Zande die hun sporen hebben verdiend bij Pinoké en AH&BC als trainer en coach voor diverse topteams.

Gedurende 10 weken wordt er wekelijks 1 uur intensief getraind in de zaal in Amstelveen (twee locaties beschikbaar). Alle verschillende aspecten die belangrijk zijn in de zaal komen aan bod en dit helpt je na de winter om sneller, technischer en sterker in het veld te staan.

Schrijf je snel in via de website!

Twitter