Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Grote Clubactie Sep
15

Grote Clubactie van start zaterdag 16 september!

Nieuws afbeelding
Zaterdag is het weer zover!


Want op zaterdag 16 september gaat de Grote Clubactie van start. Dan gaan er weer veel leden op stap om loten te verkopen voor de Grote Clubactie.
Ook dit jaar zullen de loten verkocht worden per automatische incasso. Met onze deelname aan de loterij van de Grote Clubactie steunen wij Hockeyvereniging Myra.  Een lot kost € 3,-. Hiervan is maar liefst € 2,40 voor MYRA. 


Vorig jaar hebben jullie € 1633,29 voor Myra opgehaald!!!! 


Als het goed is hebben jullie van de teambegeleider inmiddels een boekje gekregen en de ouders de begeleidende brief. Als dit niet zo is, mail dan naar mailto:[email protected] 


Samen met het Bestuur en de Hockey Academy wordt besloten wat het doel van de Grote Clubactie dit jaar gaat worden. We houden jullie via de website op de hoogte. Dus houdt de website in de gaten!!


Maar we hebben voor jullie ook weer leuke prijsjes! Er zijn 3 extra prijzen voor de leden die de meeste loten verkopen!!!


Beste verkopende Team
Wij hebben ook een prachtige prijs voor de teambegeleider en het team dat gemiddeld de meeste loten verkoopt. Doe dus met je hele team mee!


Voor de kopers zijn er mooie prijzen te winnen o.a. een reischeque t.w.v. € 2500,00 voor een vakantie. Met als Hoofdprijs € 100.000,= of een Volkswagen Up!! 


Kijk ook even naar het  leuke filmpje  van de Grote Clubactie voor verkooptips


Namens de Grote Clubactie Commissie

Corrie van der Toorn en Eveline van Dijk
Bijlage

Twitter