Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Dames 1 Jul
5

Sander van Dort wordt hoofdcoach Dames 1

Nieuws afbeelding
Het hing al enige tijd in de lucht, maar het bestuur van Myra is verheugd te kunnen mededelen dat Sander van Dort voor het seizoen 2017/2018 is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer/coach van Myra Dames 1. Sander was de afgelopen twee seizoenen al assistent trainer/coach van Hans Vlek bij het eerste damesteam. 

Sander is een enthousiaste trainer/coach met grote passie voor hockey. Hij maakt speelsters, zowel technisch als tactisch beter en wil het team attractief aanvallend hockey laten spelen. Het bestuur heeft het volste vertrouwen in Sander en dat zijn inzet vruchten zal afwerpen en tot mooie resultaten zal leiden. 

Sander: 'Ik loop al een aantal jaren als speler rond op Myra en de afgelopen jaren ook met veel plezier als als assistent bij Dames 1. Ik voel mij hier thuis en heb het erg naar mijn zin. Het coachen van Myra Dames 1 is een mooie volgende stap en uitdaging voor mij en ik heb er ongelofelijk veel zin in! Ik ben blij met het vertrouwen dat het bestuur in mij stelt om verder te bouwen op het werk dat Hans in de afgelopen periode heeft verzet." 

Namens de hele vereniging wensen wij Sander en de dames heel veel succes en plezier voor het komende seizoen!

Twitter