Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg
Algemeen Mei
28

Kampioenengalerij 2016-2017

Nieuws afbeelding Het einde van het seizoen komt zo zoetjes aan in zicht en dat betekent ook dat de ontknopingen in de poules nu zullen binnendruppelen. Er zijn diverse teams die nog strijden om een kampioenschap en daar willen wij ook dit jaar weer bij stil staan. 

Ben jij kampioen geworden met je team? Maak dan een mooie feestelijke teamfoto en stuur hem naar [email protected]. Dan zorgen wij voor een mooi plekje in deze kampioenengalerij!

Gewijzigd 28 mei


G1

Onze G1 is ook kampioen geworden na een 7-4 overwinning tegen directe concurrent Fletiomare. Goed gedaan toppers! 



Meisjes C5

Ook MC5 worden aan de kampioenen galerij toegevoegd.




Jongens A2

JA2 is kampioen geworden. Op papier waren ze vorig weekend al kampioen. Winst, verlies of gelijkspel het maakte niet uit, de voorsprong op de nr 2 Amsterdam JA3 was 4 punten, maar de JA2 ging  uiteraard voor de winst, 7-2 gewonnen van Hurley JA3.  
Na de wedstrijd werd dit uitgebreid gevierd incl champagne, taart en medailles voor het hele team en Ronesca Plug, trainster en coach JA2. 

Namens het team bedanken we de supporters, die in grote getalen op deze sportieve wedstrijd waren afgekomen. 





Meisjes B1 

Kampioen in de Topklasse A na winst in derby tegen HIC!

MYRA MB1 is zaterdagmiddag 20 mei op eigen veld kampioen geworden na een 2-0 overwinning op dorpsgenoot en directe concurrent HIC.
Myra begon in de wetenschap dat zelfs een kleine nederlaag voldoende was voor het binnenhalen van de titel. Vanaf het begin was echter duidelijk dat Myra speelde voor de volle winst. 
Myra was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij maar moesten wel heel diep gaan om de zege te pakken. Na de 1-0 groeide het zelfvertrouwen binnen het team en toen wist iedereen al dat de nul niet ging veranderen. 
Direct na afloop barstte het feest los. Namens het team bedanken we de supporters, die in groten getale op deze sportieve wedstrijd waren afgekomen.

Het was overigens het tweede kampioenschap dit jaar, ook in de zaal was Myra zonder puntverlies de sterkste!



Heren 1

Dankzij een gelijkspel in een knotsgekke, veel te spannende pot tegen hekkensluiter TerriĆ«rs én dankzij het gelijkspel tussen Xenios en Alliance. Op naar de play-offs!



Jongens D2

Hierbij de 1e foto van de kersverse kampioenen van Myra. 
Met nog 2 wedstrijden te gaan, zijn jongens D2 nu al ongeslagen kampioen met een doelsaldo van 50.





Twitter