Word vrijwilliger

Het fundament van Myra zit in de vele families die de club rijk is, maar ook in de vele individuen die zich belangeloos dag in, dag uit inzetten voor de club. Dit uit zich in een groot aantal vrijwilligers dat de club draaiende houdt: van voorzitter tot trainer van de Benjamins, van selectie- tot G-hockeyteam, van de organisatie van een evenement tot het onderhouden van de velden, het moet allemaal in goede banen worden geleid.

We zijn daarvoor altijd op zoek naar leden of ouders van leden die hun steentje willen bijdragen aan de vereniging. Heb je interesse? Schrijf je dan direct in via het aanmeldingsformulier op de website, maar je kunt ook eerst even contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator via [email protected]

TC Senioren Breedte - Teamcoordinator Veteranen
De teamcoördinator is verantwoordelijk voor de bezetting en de organisatie rondom de senioren breedte hockey teams.
De teamcoördinator:
- Is aanspreekpunt voor spelers;
- Zorgt voor goede communicatie van het beleid en hieruit voortvloeiende zaken;
- Denkt beleidsmatig mee;
- Zorgt voor juiste administratie van de gegevens rondom de teamindeling;
- Inventariseert welke teams meedoen met de midwinter- of zaalhockey-competitie.
Met de acceptatie van de doorstroom van senioren naar de veteranen gaat deze functie de komende jaren een steeds grotere rol spelen. Hierdoor kun je voor een groot deel makkelijk in deze rol beginnen en je verder ontwikkelen.

Wat moet je ervoor kunnen?
Als functie is het belangrijk dat je goed kunt communiceren, dat je toegankelijk, inlevend en overtuigend bent. Daarnaast moet je handig in het organiseren en plannen zijn. Voor vragen over de praktische zaken kun je terecht bij de andere categorieleiders.
Hoeveel tijd kost het?
Het werk van een categorieleider kost ongeveer 5 uur per maand. Het einde van het seizoen, rondom de indeling van de nieuwe teams is het drukste. Tijdens de competitie is het over het algemeen rustiger. Je hebt een grote vrijheid om de werkzaamheden zelf te plannen.
Wil je meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pien Delis, voorzitter van de TC Senioren Breedte, [email protected].