Header - H1 yel.jpg Header - Kinderen.jpg Header - Myra terras.jpg Header - Myrasokken senior.jpg Header - Publiek 1.jpg

Word vrijwilliger

Het fundament van Myra zit in de vele families die de club rijk is, maar ook in de vele individuen die zich belangeloos dag in, dag uit inzetten voor de club. Dit uit zich in een groot aantal vrijwilligers dat de club draaiende houdt: van voorzitter tot trainer van de Benjamins, van selectie- tot G-hockeyteam, van de organisatie van een evenement tot het onderhouden van de velden, het moet allemaal in goede banen worden geleid. 

We zijn daarvoor altijd op zoek naar leden of ouders van leden die hun steentje willen bijdragen aan de vereniging. Heb je interesse? Schrijf je dan direct in via het aanmeldingsformulier op de website, maar je kunt ook eerst even contact opnemen met onze vrijwilligersco√∂rdinator via [email protected]
 
TC Junioren - Ondersteuning
Om de trainingen van de jongste jeugd in goede banen te leiden, is het belangrijk dat er een aantal ouders zijn om de kinderen op te vangen en te begeleiden. Zij zorgen ervoor dat de kinderen zich op hun gemak voelen en indien nodig geholpen worden.

Wat moet je ervoor kunnen?
De begeleiders moeten het leuk vinden om met kinderen te werken en deze kunnen enthousiasmeren en geruststellen. Hockeykennis is niet nodig, daarvoor zijn er gespecialiseerde trainers op het veld aanwezig.

Hoeveel tijd kost het?
De begeleiders zijn aanwezig bij de trainingen op woensdagmiddag (15.00-16.00) of zaterdagochtend (8.30-9.45). We proberen een roulatieschema op te stellen, zodat je niet iedere week aanwezig hoeft te zijn en houden in ieder geval rekening met je beschikbaarheid.

Wil je meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Luuk van Beek, categorieleider Meisjes EF en CD breedte, [email protected] of
Arnoud Lauxtermann, voorzitter van de TC Junioren, [email protected].

Hoodsponsors

Instagram